Redactia.ro
Home » Monden » Dima Trofim are o soră extrem de frumoasă! Cum arată Iana – FOTO

Dima Trofim are o soră extrem de frumoasă! Cum arată Iana – FOTO

Dima Trofim are o soră extrem de frumoasă! Cum arată Iana - FOTO

Dima Trofim se mândrește cu sora lui pe rețelele de socializare! Fanii au fost uimiți de frumusețea Ianei și au reacționat imediat. 

Cum arată Iana, sora lui Dima Trofim

Dima Trofim este prezentator la Antena Stars și s-a făcut remarcat după ce a jucat în serialul fenomen ”Pariu cu viața” de la PRO TV. Este o persoană foarte apreciată și admirată de o mulțime de dominșoare, însă foarte puțini știu că are o soră de o frumusețe rară.

Fostul actor este foarte activ pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața sa, însă postează des imagini cu familia sa. Recent acesta s-a mândrit cu sora lui, Iana, pe rețelele sociale, iar frumusețea ei a atras atenția prietenilor virtuali.

La cei 32 de ani, artistul face furori cu aparițiile sale impecabile de pe micile ecrane, însă de data aceasta i-a surprins pe cei 112 mii de urmăritori de pe Instagram cu o imagine spectaculoasă alături de cea cu care a copilări, Iana Gheorghiță. Prezentatorul TV s-a lăsat fotografiat alături de sora lui, care este de o frumusețe răpitoare.

Imaginea a strâns rapid peste două mii de aprecieri și o mulțime de comentarii, semn că artistul este apreciat și îndrăgit de foarte multe persoane. Un lucru este evident, Iana seamană extrem de mult cu fratele sau, iar trăsăturile sale superbe au impresionat internauții.

”Double trouble! Me and my sister”, a fost descrierea pe care a folosit-o la imagine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dima Trofim (@dima__trofim)

Fanii au reacționat imediat la postarea prezentatorului de la Antena Stars, iar fotografia a strâns rapid o mulțime de comentarii pozitive din partea prietenilor virtuali. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că are o soră superbă și că seamănă foarte mult cu el.

”Ai o sora superbă, de fapt, sunteți amândoi superbi. Să fiți sănătoși”, ”Cei mai minunați! Sunteți PERFECȚI” sau ”Ce frumoși sunteți. Semănați”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită artistului și surorii sale complimente.

Dima Trofim s-a afișat cu mama lui

Mai mult, în urmă cu doar câteva luni, Dima Trofim le-a prezentat-o urmăritorilor săi și pe cea mai importantă ființă din viața sa, respectiv mama lui. Se pare că prezentatorul TV se laudă cu o mamă superbă, de la care a moștenit cele mai frumoase trăsături ale feței.

”Cu tine, mereu totul e bine”, a scris el la imaginea cu femeia care i-a dat viață.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dima Trofim (@dima__trofim)


De asemenea, fanii nu s-au putut abține de la comentarii și i-au spus artistului că are una dintre cele mai frumoase mame.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: