Redactia.ro
Home » Monden » Din ce face bani Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău. Fostul portar de la CFR Cluj stă în umbra soției

Din ce face bani Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău. Fostul portar de la CFR Cluj stă în umbra soției

Cu o carieră strălucitoare în muzica populară și de petrecere din România, Vlăduța Lupău s-a impus ca una dintre cele mai iubite și apreciate interprete ale genului. Cu toate acestea, prezența ei la un eveniment privat poate fi costisitoare, dovedindu-se că nici chiar soțul ei, Adrian Rus, fostul portar al echipei CFR Cluj, nu poate ține pasul cu câștigurile impresionante ale cântăreței.

Vlăduța Lupău, cu vocea sa inconfundabilă și carisma pe scenă, a câștigat inimile a numeroși fani din întreaga țară. Popularitatea ei a crescut constant de-a lungul anilor, iar cererile pentru aparițiile sale în cadrul evenimentelor private au crescut exponențial. Organizatorii de petreceri știu că pentru a o avea pe Vlăduța Lupău la evenimentul lor, trebuie să scoată sume considerabile din buzunar. Astfel, artista se bucură de o cotă bine meritată și reușește să transforme fiecare spectacol într-o experiență de neuitat pentru public.

Din ce face bani Adrian Rus

Cu toate că Adrian Rus și-a petrecut o parte semnificativă a carierei sale pe banca de rezerve, numele lui a devenit cunoscut în urma unui scandal notoriu. În 2015, el a fost suspendat pentru 20 de etape după ce a fost implicat într-o altercație cu un susținător al echipei adverse, alături de fratele său, Ionuț Rus.

Cu trecerea timpului, Adrian Rus a decis să se retragă din lumea fotbalului și să înceapă o nouă etapă în viața sa. A deschis o firmă de pază în Cluj-Napoca, care a cunoscut o creștere semnificativă. Cu toate acestea, Adrian Rus nu a reușit să depășească veniturile soției sale celebre în domeniul muzicii populare și de petrecere. Acest lucru a fost recunoscut chiar de el într-un „challenge” postat pe rețelele de socializare.

Motivul principal al deciziei lui Adrian Rus de a se retrage din fotbal a fost nemulțumirea sa față de statutul de rezervă. Cu toate că a avut ocazia să evolueze în câteva meciuri, el și-a dat seama că are alte abilități și interese care meritau explorate. Astfel, a ales să se implice în afaceri și să devină antreprenor, având un sprijin semnificativ din partea familiei sale.

Cu ce se ocupă familia lui Adrian Rus

Familia lui Adrian Rus are o istorie notabilă în lumea afacerilor și a serviciilor de securitate din Cluj. Tatăl său, Toma Rus, a deținut poziții importante în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv cea de chestor de poliție și secretar de stat. Toma Rus a condus Brigada de Combatere a Criminalității Organizate din Cluj până în luna decembrie a anului 2006. Ulterior, el s-a retras din activitate și a investit într-o fermă de bizoni în Recea Cristur, pe lângă preluarea conducerii unei firme de securitate împreună cu fiul său.

De asemenea, familia Rus are în proprietate mai multe farmacii începând cu anul 2000, iar acestea sunt înregistrate pe numele soacrei lui Vlăduța Lupău. Această implicare în afaceri și activități diverse arată că Adrian Rus provine dintr-o familie cu experiență în mediul antreprenorial și că are toate premisele pentru a reuși în această direcție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: