Redactia.ro
Home » Știri » Din ce își câștiga pâinea Dragoș Păval când era un simplu angajat, înainte de a fonda Dedeman. Puțini știu ce trai avea înainte să ajungă milionar

Din ce își câștiga pâinea Dragoș Păval când era un simplu angajat, înainte de a fonda Dedeman. Puțini știu ce trai avea înainte să ajungă milionar

fratii paval

Iată din ce își câștiga pâinea Dragoș Păval când era un simplu angajat, înainte de a fonda Dedeman! Puțini știu ce trai avea înainte să ajungă milionar.

Din ce își câștiga pâinea Dragoș Păval când era un simplu angajat, înainte de a fonda Dedeman

În topul miliardarilor României, numele Dragoș Pavăl strălucește la loc de cinste, ocupând locul doi. Cu o avere impresionantă construită în jurul afacerii Dedeman, Dragoș Pavăl a făcut eforturi deosebite și a făcut sacrificii considerabile pentru a ajunge la acest nivel. Cu toate acestea, puțini știu cu ce se ocupa înainte de a deveni un potent financiar, și mai puțini își pot imagina că avea un salariu mai mic decât o femeie de serviciu.

Familia Pavăl a avut un început modest, și părinții lor au fost nevoiți să facă mari sacrificii pentru a-i crește. Cu opt frați în total, situația nu era deloc ușoară, iar educația lor era o prioritate. Dragoș și Adrian Pavăl au avut norocul de a merge la facultate, unde au ales să studieze matematica. Au obținut diplome în această domeniu, devenind matematicieni calificați. Totuși, și-au dat seama că își doresc mai mult în viață și au hotărât să își îndrepte cariera în altă direcție.

Înainte de a se implica în Dedeman, Dragoș Pavăl a lucrat ca informatician. Cu o viziune inovatoare, el a dezvoltat un software care să gestioneze salariile angajaților firmei la care lucra. Cu toate acestea, este uimitor să afli că Dragoș Pavăl era plătit mai puțin decât o femeie de serviciu din aceeași firmă. Chiar dacă avea multe responsabilități și muncea asiduu, în acea perioadă România nu aprecia la justa valoare munca unui informatician.

„ La interviu, directorul mi-a arătat nişte cutii în care erau două calculatoare ambalate şi m-a întrebat dacă ştiu ce să fac cu ele. Aproape un an am lucrat zi şi noapte şi am făcut un soft de contabilitate, în care se introduceau salariile şi toată gestiunea.

Lucrând la această întreprindere am văzut ce înseamnă comerţul. Aveam acces la toate cifrele, am văzut cum e cu adaosul comercial, cum se face profit, cât de mare este penuria de produse. Marfa intra şi ieşea din depozite într-un ritm ameţitor”, povestește patronul Dedeman.

Dragoș Pavăl a propus lansarea rețelei de magazine de bricolaj Dedeman

Dragoș Pavăl a fost cel care a propus lansarea rețelei de magazine de bricolaj Dedeman, un proiect care a devenit ulterior un real succes. Fratele său, Adrian, a contribuit financiar la dezvoltarea acestui business, investind 10 mii de mărci. Astfel, povestea lor de succes a început să prindă contur.

Cu ce se ocupă fiica lui Dragoș Pavăl

O altă latură interesantă a familiei Pavăl este implicarea fiicei lui Dragoș, Karina Pavăl, în afacerea familiei.

Așa tată, așa fiică! Cu o educație solidă obținută în Regatul Unit, Karina s-a pregătit pentru a prelua responsabilitățile în cadrul afacerii Dedeman. Chiar dacă avea opțiunea de a-și construi o carieră în străinătate, ea a ales să se întoarcă în România și să se implice activ în dezvoltarea businessului condus de tatăl său, după ce a finalizat cu succes cursurile la Queen Mary University of London și University of Cambridge, obținând o prestigioasă diplomă de master în finanțe și imobiliare. Acest pas a fost privit ca fiind unul înțelept, dat fiind că a învățat să se descurce singură din punct de vedere financiar și a contribuit semnificativ la consolidarea și dezvoltarea afacerii familiei.

Cu toate succesele și averea imensă pe care o deține, Karina Pavăl rămâne o persoană modestă și retrasă, evitând cu grijă lumea mondenă și aparițiile extravagante. Ea se concentrează pe reușitele profesionale și pe consolidarea afacerii familiei, preferând să nu atragă atenția asupra sa în viața publică.

Sursa foto: Playtech

„Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua şi sunt recunoscătoare pentru încrederea primită şi aportul pe care îl pot aduce în cât mai multe domenii de activitate ale grupului.

Îmi doresc ca şi în viitor să pot contribui la consolidarea şi dezvoltarea diferitelor linii de business alături de ceilalți membri ai familiei mele și de întreaga echipă Dedeman/Pavăl Holding”, a precizat Karina Pavăl, potrivit Business Magazin.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: