Redactia.ro
Home » Știri » Din păcate, este adevărat! Influencer celebru, găsit fără suflare

Din păcate, este adevărat! Influencer celebru, găsit fără suflare

GALERIE FOTO (2) Din păcate, este adevărat! Influencer celebru, găsit fără suflare în casă

Este doliu în lumea showbiz-ului, după ce unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din lume a plecat dintre noi în mod șocant. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, mai ales că în ultima vreme chiar nu dăduse semne că nu este bine. Din păcate, tânărul de doar 35 de ani a fost găsit fără suflare într-un complex.

A murit celebrul Jeff Thomas

Jeff Thomas a fost unul dintre cei mai iubiți influenceri ai momentului, urmărit de sute de mii de oameni pe rețelele de socializare, unde făcea furori cu fiecare dintre postările sale. Bărbatul de doar 35 de ani a fost găsit mort într-un complex apartamente din Miami, după ce acesta și-ar fi pus capăt zilelor.

Din primele informații ale oamenilor legii, acesta s-ar fi arncat de la etaj chiat de Ziua Internațională a Femeii, când a fost și ultima dată activ pe rețelele de socializare. Potrivit purtătorului de cuvânt al Departamentului de Poliție din Miami, trupul neînsuflețit a fost găsit într-un complex de apartament dintr-o zonă luxoasă.

Nu se cunosc prea multe detalii despre cele întâmplate, dar cert este că a fost deschisă o anchetă în acest sens, iar sinuciderea ar fi principala cauză a decesului. Familia nu a oferit explicații și nimeni nu își poate explica de ce bărbatul a luat o asemenea decizie.

Adevărul despre ultima perioadă din viața lui

Ultima postare a influencerului de pe rețelele de socializare a fost publicată pe 8 martie, dar nimic nu dădea impresia că ceva nu ar merge bine în viața lui. Se relaxa, era în vacanță și profita din plin de clipele de liniște, într-un jacuzzi și chiar părea în formă maximă.

”O baie rece pe zi ține doctorul la distanță”, a scris Jeff Thomas, de 8 martie, pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JEFF THOMAS (@iamjeffthomas)

Familia tânărului nu acceptă ipoteza autorităților și spune că nu s-ar fi putut pune problem niciodată de așa ceva. Nu admit că iubitul lui Jeff ar fi putut la gestul extrem, în condițiile în care era sănătos, avea succes și nu se confrunta cu nicio problemă reală în viață.

Unul dintre bunii săi prieteni spune că era binedispus mereu, fericit și foarte mulțumit de noua afacere pe care o deschisese, dar despre care nimeni nu știa prea multe detalii. De ceva timp se mutase în Miami și trăia viața de vis, pe care mereu și-o dorise.

”Era bine dispus și era încântat să-mi povestească despre mutarea lui la Miami și despre următorul capitol din viața lui. Începuse o nouă afacere – deși nu știam încă ce este. Vorbeam despre o audiție amuzantă pe care am avut-o pentru el, care a implicat un fel de luptă meschină. Am râs despre asta (…). Sunt doar uluit. Nici măcar nu știu cum să reacționez”, a declarat agentul pentru Daily Mail.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: