Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo a pierdut primul amical! Prunea, despre transferul lui Ciobotariu

Dinamo a pierdut primul amical! Prunea, despre transferul lui Ciobotariu

Dinamo a pierdut primul amical

Dinamo a pierdut primul amical din acestă iarnă în fața celor de la Dynamo Dresden. Pentru Denis Ciobotariu acesta a fost ultimul meci în tricoul lui Dinamo.

“Câinii” au fost învinși de ultima clasată din Liga a doua germană, Dynamo Dresden. Singurul gol al meciului a fost marcat de Patrick Ebert, din penalty. În primul amical din Spania a jucat și Lukas Skovajsa, jucătorul transferat în această iarnă.

”A fost un joc bun, un antrenament bun. Ei sunt de mai mult timp aici, au alt ritm. Una peste alta a fost un antrenament bun, un joc mai aspru. Dresda e o echipă bună. Avem condiții bune, ne pregătim bine. Skovajsa e puțin în urmă cu pregătirea, își va reveni și ne va ajuta”, a declarat Florin Prunea.

Denis Ciobotariu, vândut la CFR Cluj

Pentru Denis Ciobotariu amicalul din Spania a fost ultimul meci în tricoul lui Dinamo. Acesta a fost transferat la CFR Cluj pentru 150.000 de euro. În plus Dinamo l-ar primi și pe Mihai Butean, fost internațional U21.

”Ciobi este foarte aproape de a pleca. E o chestiune de ore. Sunt de pus la punct și alte detalii, dar cred că o să plece. Mă bucur că o să plece. Trebuie să ne autofinanțăm. Nu avem ce face”, a spus Prunea, în la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

18 meciuri a jucat Ciobotariu în acest sezon pentru Dinamo, și a marcat două goluri.

CFR Cluj, liber la transferuri

TAS a fost de acord cu solicitarea clujenilor de a fi lăsați să facă transferuri. Asta pentru că dosarul clujenilor nu se poate judeca foarte repede și aceștia ar fi riscat să nu poate face niciun transfer în această iarnă. Un răspuns clar de la TAS ar putea veni abia în luna martie. Dacă se va menține decizia Comisiei de Apel a FRF, CFR va fi nevoită să execute pedeapsa în următoarea perioadă de transferuri.

Citește și: Adrian Mutu, prezentat oficial! „Sunt persoana potrivită să disciplinez jucătorii”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: