Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo este cu un picior în groapă! Zero puncte, zero goluri!

Dinamo este cu un picior în groapă! Zero puncte, zero goluri!

Dinamo cu un picior in groapa

Dinamo este cu un picior în groapă. Câinii sunt aproape de colaps. CFR – Dinamo s-a terminat 1-0, și este pentru prima data, când dinamoviștii pierd primele 3 etape, fără să dea niciun gol. Este singura din Liga I care nu a marcat până acum. Campioana a înscris prin Omrani, care a transformat un penalty. Galeria lui Dinamo a făcut problem și la Cluj. În minutul 22, meciul a fost oprit din cauza petardelor aruncate. Dinamo a fost condusă de pe banca tehnică de Sebastian Moga, secundul lui Eugen Neagoe.

“Este o rușine pentru noi”

În primele trei etape, Dinamo a fost învinsă de Viitorul (5-0), Universitatea Craiova (2-0) și de CFR Cluj (1-0).

„E o ruşine pentru noi, pentru ca Dinamo să fie pe ultimul loc. Încercăm să scoatem ce mai putem din meciurile care urmează. Am început cu 3 echipe foarte bune, dar sperăm să începem să câștigăm”, a spus Ioan Filip, la Look Sport.

Dinamo cere excluderea din arbitraj a lui Andrei Chivulete

Florin Prunea, președintele dinamoviștilor a fost furios din cauza arbitrajului și cere excluderea lui Andrei Chivulete.

”Mâine vom înainta un proces oficial, vom solicita scoaterea din arbitraj, nu retrogradarea. Nu a fost 11 metri, noi am avut penalty clar în prima repriză, la henț. Nu este nicio lovitură, nu poți să dai penalty la așa ceva în minutul 83, este viciere de rezultat. Domnul Chivulete trebuie să plătească. Dacă nu va fi așa, înseamnă că sunt alte interese și că nu jucătorii sunt cei care stabilesc rezultatele. Nu poți tu să vii să hotărăști soarta partidei”, a tunat Florin Prunea, la Digi Sport Special.

Și campionii de la CFR au avut problem cu centralul. Portarul Arlauskis s-a certat cu Chivulete. La o lovitură liberă lituanianul i-a atras atenția arbitrului cu Filip este în zid, cee ace este interzis prin regulament. Centralul nu numai că nu l-a ascultat, dar i-a dat și un cartonaș galben pentru comportament. Pe bancă, Dan Petrescu a făcut o adevărată criză de nervi.

Maccabi Tel Aviv – CFR

Clujenii se gândesc acum doar la returul cu Maccabi Tel Aviv din turul 2 preliminar al UEFA Champions League.

”Trebuie să câștig. Astăzi a trebuit să risc, să odihnesc jucătorii pentru marți. Să vedem dacă a meritat”, a mai spus Petrescu. Țucudean s-a antrenat în ultimele 3 zile cu noi. Dacă se va antrena în următoarele două zile, sper să fie pe bancă la meciul cu Maccabi”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport.

Maccabi Tel Aviv – CFR se joacă marți, de la ora 20.00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: