Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo nu ar avea oferte pentru Nistor şi Fabbrini! Prunea: „Vor fi plecări”

Dinamo nu ar avea oferte pentru Nistor şi Fabbrini! Prunea: „Vor fi plecări”

Dinamo nu ar avea oferte pentru Nistor şi Fabbrini

Dinamo nu ar avea oferte pentru Nistor şi Fabbrini! Sau cel puţin aşa susţine preşedintele „câinilor”, Florin Prunea. Cei doi jucători şi-au anunţat clar intenţia de a părăsi echipa în această iarnă.

Dan Nistor şi Diego Fabbrini nu vor să mai rămână la Dinamo. Cei mai buni jucători ai alb-roşilor au anunţat că îşi caută echipe. Cei doi sunt nemulţumiţi de situaţia financiară în care a ajuns clubul.

„Se vorbeşte foarte mult. Se vorbeşte nu numai despre Dinamo. Nu e nicio oferă, nici pentru Dan, nici pentru Diego. Cât timp avem şanse la play-off, trebuie să ne concentrăm cu toţii. Trebuie să ne batem. Despre plecări… E normal. Ne vom despărţi de unii jucători, vom aduce şi alţi fotbalişti, dar mai multe vom şti după reunire”, a declarat oficialul lui Dinamo în cadrul emisiunii Sport Report.

Dinamo este pe locul nouă în Liga I, cu 28 de puncte, iar şansele de a prinde play-off-ul sunt extrem de mici.

„Suntem cu toţii dezamăgiţi, fiind departe de obiectiv. La lotul pe care l-am construit, dar sunt multe cauze. Noi ştim cam unde am greşit. Cred că ne-am făcut şi mulţi duşmani, pentru că nu mi se pare corect ca anrenorii şi jucătorii să fie neplătiţi. Nu avem ce face. Nu e o situaţie gravă”, a mai declarat Florin Prunea.

Nistor este dorit de olteni

Gigi Becali a fost primul care a declarat că ar vrea să-l transfere pe Dan Nistor. Se pare însă, că şi Craiova ar fi interesată, după ce Victor Piţurcă a cerut întăriri. Rotaru ar putea să facă tot ce poate pentru a-l aduce pe Nistor, în condiţiile în care Piţurcă ameminţă cu plecarea, dacă nu i se aduc întăriri. Se pare că jucătorul ar mai avea oferte şi din zona arabă. Acestea cu siguranţă sunt mult mai bănoase decât cele care vor veni din Liga I.

Citeşte şi: Atmosferă incredibilă! 10.000 de fani au sărbătorit alături de Ștefan Radu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: