Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo se destramă! A mai plecat un jucător

Dinamo se destramă! A mai plecat un jucător

Dinamo, Dinamo jucatori, suporterii aduc bani

Rând pe rând fotbaliștii pleacă de la Dinamo. Spaniolii au promis că le vor da salariile, dar din nou nu s-au ținut de cuvânt.

Ultimul plecat este senegalezul Abdoulaye Ba. Fostul jucător al celor de la FC Porto a anunțat că părăsește echipa din Ștefan cel Mare. Senegalezul a evoluat în trei meciuri. În postarea sa de pe Instagram, Abdoulaye Ba explică de ce a luat această decizie.

„În urmă cu patru luni am ajuns la Dinamo și acum e timpul să pun punct. Vreau să le mulțumesc colegilor, antrenorilor și membrilor staff-ului, alături de care am petrecut fiecare zi, antrenament după antrenament, angajaților clubului și fanilor din DDB care m-au susținut și m-au respectat din prima zi. Mi-aș fi dorit să-mi iau la revedere pe teren, ajutând echipa. Vă îmbrățișez pe toți <câinii roșii> și vă voi purta mereu în inimă”, a scris senegalezul pe contul său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Abdoulaye (@abdoulaye_ba)

Deocamdată, potrivit GSP.ro, spaniolii Aleix Garcia și Juan Camara refuză să se prezinte la antrenamente până nu își primesc banii. Camara s-ar putea gândi serios la plecare fiind dorit de Universitatea Craiova. În acest moment, Dinamo nu are nici doctor. Liviu Bătineanu ajută doar atunci când poate.

Fanii au găsit alți bani pentru echipă

Singurii preocupați de soarta echipei Dinamo sunt suporterii. Fanii au adus până acum aproape 4 milioane de lei și continuă să facă tot ce pot. DDB a anunțat că în curând se va semna un parteneriat cu doi sponsori și astfel vor veni în club 800.000 de euro.

„URMĂTORUL NIVEL: PARTENERIAT STRATEGIC PENTRU DDB. Comunitatea DDB atrage tot mai multe resurse, așa că am intrat în atenția marilor branduri internaționale! Prima VESTE BUNĂ a anului.
Ne pregătim să semnăm contracte de sponsorizare cu două companii multinaționale foarte importante, una din domeniul auto și cealaltă din domeniul financiar, care vor deveni astfel PARTENERII STRATEGICI AI DDB. Legat de numele celor două companii, vom reveni cu amănunte în perioada care urmează, motivele fiind lesne de înțeles. Câteva detalii acum. Cele două mari companii își vor lega numele de comunitatea DDB. Din cele două parteneriate, DDB va avea de câștigat peste 800.000 €/an! Devenim din ce în ce mai puternici, așadar!
În discuțiile cu producătorul auto am stabilit ca pentru toate meciurile pe care le vom juca acasă să punem în vânzare biletele pe Arena Națională. Prețul unui bilet rămâne de 5 lei, iar PARTENERUL STRATEGIC al DDB va oferi mai multe premii atractive, dintre care cel mai important va fi UN AUTOTURISM”, este comunicatul suporterilor dinamoviști.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: