Redactia.ro
Home » Monden » Divorțul anului! Fiica celui mai influent ministru și-a încheiat căsnicia după 8 ani

Divorțul anului! Fiica celui mai influent ministru și-a încheiat căsnicia după 8 ani

GALERIE FOTO (2)

După opt ani de mariaj, fiica unuia dintre cei mai influenți miniștri de după 1989, a ales să divorțeze. Sorana Frunzăverde a pus capăt căsniciei cu Florin Ioan Bălănică.

Sorana Frunzăverde divorțează

În anul 2012 a avut parte de o nuntă ”regală”. Cu 17 preoți, rochie de mireasă de la Cătălin Botezatu, bodyguarzi înarmați și 1.000 de invitați sofisticați. Însă povestea de dragoste nu a ținut mai mult de opt ani, astfel că în 2020, Sorana Frunzăverde a decis să divorțeze, potrivit unor informații transmise în excusivitate de cancan.ro.

Sursa citată a obținut detalii inedite despre divorțul anului 2020. Potrivit acestora, Sorana Frunzăverde și soțul ei Florin Ioan Bălănică au decis să divorțeze. Sursele din mediul judiciar susțin că, în urmă cu doar câteva zile, ginerele regretatului politician a înaintat o acțiune pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București, care are ca obiect ”divorț cu minori”. Din câte se pare, Florin Ioan Bălănică este cel care a pus punct relației cu fiica ministrului influent de după 1989. Morivul divorțului este încă ținut secret de cei doi soți. Procesul de îcheiere a contractului de căsătorie va fii unul lung.

Regretatul politician, Sorin Frunzăverde, a făcut multe compromisuri ca fiica lui să aibă parte de ce mai spectaculoasă nuntă. Acesta a investit 350.000 de euro pentru a închiria una dintre cele mai ari săli de nunți din Timișoara. A servit cele mai scumpe brânzeturi din Elevția și băuturi fini din Ungaria. Cei 1.000 de invitați au fost cazați la hoteluri de lux, iar toată petrecerea a fost păzită de bodyguarzi înarmați.

Cununia religioasă a fost asiguratp de nici mai mult, nici mai puțin de 17 preoți. În Catedrala Mitropolitană din Timișoara au intrat doar mirii și membrii familiei.

Angajații firmei de securitate au costat 10.000 de euro, și-au făcut treaba până la capăt și au blocat și una dintre cele mai circulate străzi din Timișoara pe care au transformat-o în parcare pentru bolizii de lux cu care au venit cei aproximativ 1.000 de invitați. Meniul a cuprins rață cu sos de mandarine, camembert cu pepene, șalău cu spanac, piure de gutui, antricot de vită și piept de curcan umplut cu cârnați. Tortul a cântărit 30 de kilograme, fiind în mare parte ciocolată și fructe de pădure.

Sorin Frunzăverde a murit la 59 de ani

Sorin Frunzăverde a fost un ministru influent și președinte al Consiliului Județean Caraș Severin. Acesta a murit anul trecut în luna noiembrie la Spitalul Județean din Reșița. Motivul decesului a fost o boală grea, cu care se lupta de mult timp și care l-a făcut să renunțe la viața politică.

Mandatul său de președinte al Consiliului Județean Caraș Severin a încetat în anul 2015, înainte de termen, după ce a fost cercetat și condamnat cu suspendare de către procurorii DNA într-un dosar de corupție. De-a lungul timpului, a deținut mai multe portofolii. A fost ministrul Apelor, Pădurilor și Mediului de pe 5 decembrie 1997 până pe 11 februarie 1998, în Guvernul Victor Ciorbea, din care a demisionat odată cu retragerea miniștrilor PD din guvern.

Timp de opt luni a fost ministrul Turismului în 1998, în Guvernul Radu Vasile. Conform Hotărârii nr. 47 din 16 decembrie 1998 a Parlamentului României, Ministerul Turismului a fost desființat. Sorin Frunzăverde și-a continuat apoi activitatea ca președinte al Autorității Naționale pentru Turism, până la numirea sa în fruntea Ministerului Apărării Naționale.

În 2000 a fost ministrul ministrul Apărării Naționale în Guvernul Mugur Isărescu, iar între 2006 și 2007 a fost ministrul Apărării în Guvernul Tăriceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: