Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Muncii a fost confirmat COVID-19: ”Voi urma tratamentul indicat”

Ministrul Muncii a fost confirmat COVID-19: ”Voi urma tratamentul indicat”

Ministrul Muncii a fost confirmat COVID-19

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a fost confirmat cu Covid-19. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe pagina de Facebook.

Ministrul Muncii a fost confirmat COVID-19

Ministrul Muncii a anuțat pe pagina de Facebook că s-a infectat cu Covid-19. Aceasta a declarat că va urma tratamentul indicat și că va continua să muncească de acasă, scrie Digi24.

De asemenea, Violeta Alexandru nu a participat miercuri la ședința de Guvern. Este al treilea ministru din Guvern care se îmbolnăvește, după ministrul Transporturilor și ministrul Economiei.

”Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă. La Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului.

Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă.

Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală. Voi urma tratamentul indicat”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Guvernul are trei miniștrii confirmat cu Covid-19

Violeta Alexandru nu este singurul ministru confirmat cu coronavirus. Alți doi colegi de-ai ei au fost testat pozitiv. Aceștia sunt ministrul Economiei și ministrul Transporturilor.

Virgil Popescu, ministrul Economiei a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus pe la începutul lunii noiembrie. Acesta a declarat că nu are simptome grave, susținând că starea sa de sănătate este normală. Ministrul Economiei este primul membru al Cabinetului Orban care este depistat cu COVID-19.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode s-a infectat și el cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de acesta pe 5 noiembrie, pe rețelele de socializare și a precizat că nu prezintă simptome specifice, dar că a primit un rezultat pozitiv în urma testării pentru coronavirus. Conform protocolului, Lucian Bode s-a autoizolat la domiciliu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: