Redactia.ro
Home » Monden » Divorțuri celebre din 2020. Ce cupluri și-au spus ”Adio!”

Divorțuri celebre din 2020. Ce cupluri și-au spus ”Adio!”

Anul 2020 este marcat nu doar de pandemie, ci și de divorțuri. Multe cupluri din showbiz-ul românesc. dar și din afară, au luat decizia de a se despărți definitiv. Lista este una lungă. 

Anul 2020, anul divorțurilor

Părea că se iubesc necondiționat după ce și-au promis dragoste eternă, însă destinul i-a adus în pragul despărțirii. Anul 2020 este marcat nu doar de criza epidemiologică, dar și de divorțuri. Multe cupluri au luat decizia ruperii definitive a relației lor, informează spynews.ro

Divorțuri celebre din România. Pepe și Raluca

În luna noiembrie, un anunț a lui Pepe a șocat fanii artistului. Acesta a anunțat pe canalul său de youtube că Raluca a luat decizia ruperii căsniciei lor de opt ani. Între timp, procesul de divorț a început, iar cei doi își aduc acuzații. Raluca este acuzată de Pepe că l-a înșelat cu un arab, iar Pepe acuzat de violență. De altfel, Raluca și-a retras plângerea pe numele cântărețului pentru agresiune fizică și verbală. În tot acest timp, Pepe și-a susținut nevinovăția.

”Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a retras plângereaNu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat, a declarat Pepe în fața reporterilor.

Pepe și Raluca Pastramă, avere de peste 1 milion de euro. Cum vor împărți vedetele toate bunurile familiei - IMPACT

Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea și-au spus și ei ”Adio!” în acest an, după doar cinci luni de relație. Motivul care ar fi dus la separare ar fi fost atitudinea actorului.

George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă’, a povestit un apropiat.

Andreea Bălan e în stare de șoc! George Burcea a spus adevărul în emisiune: Andreea va exista pentru mine mereu – capital.ro

Procesul de divorț încă nu s-a terminat, dar cei doi și-au găsit alți parteneri de viață. Andreea Bălan pe Tiberiu Argint, iar George Burcea pe Viviana Sposub.

Divorțuri din afară. Olivia Wilde și Jason Sudeikis

Au stat zece ani împreună, dar în acest an și-au luat ”La revedere” definitiv. Nu au fost căsătoriți, dar erau considerați soț și soție. Deși ei au făcut anunțul în noiembrie,  despărțirea s-ar fi produs la începutul anului.

Olivia Wilde şi Jason Sudeikis au pus capăt relaţiei. Ce povestea actriţa la începutul relaţiei despre viaţa lor sexuală

„A fost amiabil, iar acum au o rutină foarte bună pentru creșterea copiilor. Ei sunt prioritari”, a spus o sursă pentru revista People.

Megan Fox și Brian Austin Green

Și ei au stat zece ani împreună. Și, cu toate că Megan Fox ar fi fost cea care ar fi pus piciorul în prag, Brian a spus că o va iubi mereu pe cea care i-a cucerit inima.

”Ea mi-a spus: ”Am realizat că atuci când am fost plecată din țară cu munca, m-am simțit mai bine cu mine însumi și m-am plăcut mai mult și cred că e ceva ce trebuie să încerc”. Am fost șocat și supărat, dar nu pe ea, pentru că nu a ales să simtă așa. Am vorbit despre asta mai mult și a zis ”Hai să ne separăm ceva timp” …și așa am făcut”, a afirmat actorul în cadrul propriului podcast.

Brian Austin Green confirmă despărțirea de soția sa, Megan Fox. Care este motivul | Străine, Vedete | Unica.ro

Kelly Clarkson și Brandon Blackstock

Anul 2020 a reprezentat anul divorțului și pentru ei. Au stat șapte ani împreună. Cea care interpretează celebra piesă, ”Because of you” ar fi depus actele de divorț pe 4 iunie, în Los Angeles. Cei doi au și doi copii. Kelly a spus într-o emisiune că decizia nu a fost una ușoară, dar așa este cel mai bine.

Kelly Clarkson și Brandon Blackstock divorțează. Cei doi au împreună doi copii (VIDEO) | B1.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: