Redactia.ro
Home » Sport » Document controversat! Ce trebuie să semneze participanții de la US Open

Document controversat! Ce trebuie să semneze participanții de la US Open

US OPEN, document,

Mai mulți jucători de top au anunțat deja că nu vor participa la turneul de Grand Slam, de la US Open. Cei care vor fi însă prezenți sunt obligați să semneze un document incredibil.

Organizatorii turneului de Grand Slam de la US Open nu vor să-și asume niciun risc. Au decis să-i pună pe participanți să semneze un act prin care se obligă să nu-i dea în judecată în cazul în care s-ar infecta cu coronavirus. Cel care a făcut public documentul controversat este olandezul, Wesley Koolhof care participă la proba de dublu.

„Poate ar trebui să citesc mai multe documente de acum înainte. «Îmi asum în mod voluntar responsabilitatea pentru orice risc, inclusiv o boală gravă sau moarte. Aceasta este o eliberare de răspundere și sunt de acord că e valabilă pentru totdeauna. Semnați aici»”, a scris olandezul, pe contul său.

„Am luat la cunoștință că intrând în contact cu alți oameni în timpul pandemiei de COVID-19 risc să mă îmbolnăvesc de COVID-19, să am probleme respiratorii, să mor sau să transmit COVID-19 familiei și altor persoane din casă”, este o altă parte din act.

Măsurile anunțat de organizatorii de la US Open

Americanii au publicat încă de acum o lună protocolul de sănătate care trebuie respectat de toți jucătorii de tenis. Printre regulile impuse se numără.
1. Testele sunt obligatorii. Primul va fi făcut în momentul în care sportivul ajunge în SUA. Următorul după 48 de ore. Pentru cei care nu au fost bolnavi următoarele teste se vor face din 7 în 7 zile. Pentru tenismeni‎i care au avut coronavirus, retastarea se face din patru în patru zile.
2. Un jucător nu poate fi însoțit de mai mult de trei persoane. Dacă una va fi infectată, iar sportivul a avut contact cu acea persoană va fi descalificat.
3. Sportivii vor fi excluși din competiție, dacă părăsesc zona de siguranță impusă de organizatori, fără acordul scris al șefului medical sau al directorului turneului. În plus va fi și amendat. Aceeași regulă este valabilă și pentru persoanele care îi însoțesc pe tenismeni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: