Redactia.ro
Home » Sport » Nick Kyrgios spune pas turneului de la US Open

Nick Kyrgios spune pas turneului de la US Open

Nick Kyrgios, simona halep, US OPEN

Mai mulți jucători de top au decis să nu participe anul acesta la turneul de Grand Slam de la US Open. Americanii au anunțat măsuri extreme, dar chiar și așa mulți se tem să nu se îmbolnăvească.

Australianul, Nick Kyrgios este ultimul jucător de tenis care a anunțat că nu nu va juca anul acesta în SUA, pentru că se teme de COVID – 19. US Open va avea loc la finalul lunii august.

“Nu voi juca la US Open în acest an. Mă doare inima să nu fiu acolo. Să nu concurez în una dintre cele mai tari arene ale sportului, stadionul Arthur Ashe. Dar rămân în afara turneului pentru oameni. Pentru australienii mei, pentru sutele și miile de americani care și-au pierdut viața. Pentru voi toți”, a spus Kyrgios.

Nadal și Djokovic ar putea merge în SUA

În urmă cu mai bine de o lună, Rafael Nadal declara că ar fi destul de riscant să joace în SUA. Totuși, în urmă cu puțin timp, organizatorii turneului de la Cincinnati, care are loc chiar înaintea celui de la US Open au anunțat prezența spaniolului. Pe afișul competiției este trecut și Novak Djokovic.

Ashleigh Barty nu joacă la US Open

Ashleigh Barty, liderul clasamentului WTA, a anunțat deja că nu va juca la US Open, din cauza pandemiei de coronavirus.

“A fost o decizie dificilă. Există în continuare riscuri semnificative legate de COVID-19. Nu mă simt confortabil să mă plasez eu şi echipa mea în această situație”, a spus australianca în vârstă de 24 de ani.

Nici Simona Halep nu va fi prezentă. În ultimul moment, românca a decis să renunțe și la turneul de la Palermo, primul de anul acesta din calendarul competițional. La turneul din Italia a apărut deja un prim caz de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: