Redactia.ro
Home » Sport » Rafael Nadal nu joacă la US Open! Ce decizie a luat Simona Halep

Rafael Nadal nu joacă la US Open! Ce decizie a luat Simona Halep

Rafael Nadal, simona halep, US OPEN,

US Open și-a pierdut regele anul acesta. Rafael Nadal, campionul din 2019 a anunțat că nu va participa în acest an la turneul de Grand Slam.

Rând pe rând, tot mai mulți jucători de tenis anunță că nu vor juca anul acesta la US Open. Numărul de cazuri de coronavirus este în continuă creștere în SUA, așa că sportivii se tem pentru sănătatea lor. Nici măsurile extreme anunțate de organizatorii turneului nu au putut să-i convingă. Ultimul care a anunțat că nu va participa este campionul en-titre, spaniolul Rafael Nadal. Acesta spune că preferă să călătorească alături de familia sa în această perioadă.

“După o analiză atentă, am decis să nu particip la US Open în acest an. Situaţia sanitară este încă foarte complicată în întreaga lume, cu cazuri de Covid-19 şi noi focare epidemice care par scăpate de sub control”, a scris jucătorul pe contul său de Twitter.

Ce decizie a luat Simona Halep

Numele Simonei Halep apare pe tabloul principal al turneului. Acest lucru nu înseamnă însă că românca va și participa la turneu. Deocamdată constănțeanca nu a făcut un anunț oficial în ceea ce privește prezența sa la US Open, dar cel mai probabil nu va zbura peste ocean. Anul acesta ar putea juca doar la turneele din Europa.
Ashleigh Barty, numărul 1 WTA a anunțat deja că nu va juca în SUA din cauza pandemiei de coronavirus.

“A fost o decizie dificilă, dar există în continuare riscuri semnificative legate de COVID-19 şi nu mă simt confortabil să mă plasez eu şi echipa mea în această situație”, a spus australianca în vârstă de 24 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: