Redactia.ro
Home » Știri » Doi părinți și-au lăsat fiica să mănânce prea mult și să moară de obezitate

Doi părinți și-au lăsat fiica să mănânce prea mult și să moară de obezitate

Doi părinți și-au lăsat fiica să mănânce prea mult și să moară de obezitate

Doi părinți sunt acuzați de ucidere din culpă pentru că și-au lăsat fiica să mănânce prea mult și să moară de obezitate. Iată detalii halucinante din acest caz.

Doi părinți și-au lăsat fiica să mănânce prea mult și să moară de obezitate

Kaylea Louise Titford, o adolescentă de doar 16 ani, a fost găsită moartă în casă, în Powys, Țara Galilor, în octombrie 2020. Era căzută, „palidă, rece și inconștientă”, au relatat jurnaliștii de peste hotare.

Obezitatea lui Kaylea a fost cauzată de indiferența părinților, care nu au ținut cont de starea ei și nu au hrănit-o corespunzător, conform The Independent. Copila ar fi trebuit să aibă un regim alimentar strict, însă ancheta a stabilit că între 24 martie și 11 octombrie 2020 părinții nu i-au asigurat nevoile nutriționale, iar adolescenta a ajuns să sufere de obezitate morbidă. De asemenea, mama ei nu a apelat din timp la ajutor medical, așa cum ar fi trebuit.

Mama fetei moarte a recunoscut în fața instanței de judecată că este vinovată pentru decesul fiicei după ce a lăsat-o să mănânce prea mult. Femeia, în vârstă de 39 de ani, urmează să-și afle pedeapsa cât de curând.

Și soțul ei, în vârstă de 44 de ani, tatăl lui Kaylea, este acuzat de omor din culpă, potrivit sursei menționate anterior, și urmează să fie judecat. Bărbatul, totuși, neagă acuzațiile. Rămâne de văzut ce vor stabili autoritățile competente în legătură cu acesta și ce pedeapsă vor alege pentru mamă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: