Redactia.ro
Home » Știri » Doliu la Casa Regală! Prințul Harry este devastat. „A murit subit…”

Doliu la Casa Regală! Prințul Harry este devastat. „A murit subit…”

GALERIE FOTO (2)

Doliu la Casa Regală a Marii Britanii. Lady Celia Vestey, nașa prințului Harry, s-a stins din viață sâmbătă, 29 noiembrie 2020.

 

„A murit subit, dar pașnic”

Prințul Harry este devastat după ce a primit cea mai tristă veste în această dimineață. Nașa acestuia, Lady Celia Vestey, a murit la vârsta de 71 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de ziarul Daily Telegraph, unde apare informația  că Lady Celia Vesteya a avut o ,,moarte subtilă, dar pașnică”, sâmbătă, 29 noiembrie 2020. Decesul a fost confirmat, ulterior, de Familia Regală.

Prințul Harry a avut șase nași, aleși de prințul Charles și prințesa Diana după ce a fost botezt cel de-al doilea fiu al lor, în anul 1984. Lady Celia Vestey a fost una dintre aceștia. Nașa prințului Harry avea o relație foarte apropiată cu regina Elisabeta a II-a. Cele două făceau parte din cercul interior al monarhului, dar mai aveau un alt lucru în comun. Regina Elisabeta a II-a și Lady Celia Vestey împărtășeau o dragoste comună pentru cai.

Lady Celia făcea parte din cercul interior al reginei, împreună cu soțul ei lordul Samuel Vestey. Lordul Samuel a servit Casa Regală fiind Maestru al Calului din 1999 până în 2018. Mai mult, lordul Samuel a fost numit și „Lord-in-waiting” permanent al monarhului în luna august a anului 2019.

Lady Celia Vestey, născută Celia Elizabeth Knight, în anul 1949, era fiica maiorului Hubert Guy Broughton Knight.

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsii Casa Regalăa Marii Britanii la începutul anului 2020. Cei doi sunt pregătiți să ducă o viață nouă, alături de fiul lor Archie, departe de protocoalele regale. Prințul Harry și ducesa Meghan au părăsit definitiv Anglia și au predat cheile locuinței lor Frogmore Cottage prințesei Eugenie. Surse apropiate celor doi susțin că locuința Frogmore din partea Reginei mamă cu o lună înainte de nunta lor, nu era pe placul cuplului.

”Furgonetele au venit în toiul nopții și au scos tot din vilă. Cu siguranță nu au vrut să fie văzuți. Golirea casei și predarea cheilor este un semn că Harry și Meghan nu intenționează să se mai întoarcă. Se pare că intenționează să își prelungească șederea în SUA, probabil, în mod permanent”, au spus surse apropiate celebrului cuplu, conform The Sun.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: