Redactia.ro
Home » Știri » Dorian Popa a dat vestea cea mare. Artistul își dorește cu nerăbdare să devină tată

Dorian Popa a dat vestea cea mare. Artistul își dorește cu nerăbdare să devină tată

Dorian Popa, mesaj pentru urmăritori, după ce a fost prins drogat la volan: „Am făcut o promisiune în fața lui Dumnezeu"

Dorian Popa, în vârstă de 36 de ani, a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale recente în cadrul podcastului moderat de Anamaria Prodan. Artistul a mărturisit că își dorește să devină tată în următorii patru ani, până la vârsta de 40 de ani. Această declarație vine în contextul recentei sale despărțiri de Claudia Iosif, cunoscută ca Babs, după o relație care a durat 11 ani. Deși se află în prezent singur, Dorian își exprimă dorința sinceră de a-și întemeia o familie și de a deveni tată în viitorul apropiat.

Dorian Popa își dorește să devină tată în scurt timp

În cadrul interviului acordat Anamariei Prodan, Dorian Popa a făcut o dezvăluire surprinzătoare, exprimându-și dorința profundă de a avea copii și de a-și construi o familie în următorii ani. Cu toate că se află într-o perioadă de tranziție după despărțirea de lunga sa parteneră, artistul nu renunță la visul său de a fi tată. Acesta a explicat că și-a stabilit un plan clar, având în vedere că împlinește 36 de ani, și anume să devină tată în următorii patru ani.

„Îmi doresc un copil, cu siguranță! Când o să fiu pregătit din toate punctele de vedere și o să simt că este momentul potrivit. Fac 36 de ani, mai am timp. Eu zic că în patru ani fac copil. E un plan”, i-a mărturisit Dorian impresarei Anamaria Prodan.

Cu toate acestea, Dorian speră să întâlnească în curând femeia potrivită, alături de care să-și îndeplinească visul de a întemeia o familie. Provenind dintr-o familie destrămată, artistul își dorește ca viitorul său copil să crească într-un mediu stabil și sănătos, având ambii părinți alături de el. Deși este conștient de dificultățile pe care le poate implica o relație de cuplu, Dorian este hotărât să depună eforturile necesare pentru a crea un mediu armonios și sănătos pentru copilul său.

De ce s-a despărți de Babs

Întrebat despre motivele care au stat la baza despărțirii sale de Babs, Dorian a fost sincer și deschis. A recunoscut că a greșit și că există aspecte ale relației care nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit. Cu toate acestea, artistul este optimist în ceea ce privește viitorul său și relația sa cu fostul său partener. El speră să rămână în relații bune cu Claudia și să poată construi o prietenie sănătoasă în viitor.

„Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că, deși atunci când o relație se termină, este așa ca o furtună. Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă. Eu cred că asemeni oricărui cuplu care depășește un anumit număr de ani vechime, amândoi ne-am dorit ca relația să meargă. De multe ori, cred că din cauza gândirii mai puțin deschise și poate din cauza faptului că suntem proaspăt ieșiți de sub comunism, că până la urmă asta este, da?!” a declarat Dorian Popa in podcastul Anamariei Podan.

În concluzie, declarațiile lui Dorian Popa dezvăluie o latură sensibilă și profundă a artistului, care își dorește să devină tată și să-și întemeieze propria familie. Deși traversează momente dificile după despărțirea sa, Dorian rămâne optimist și hotărât să-și urmeze visul de a fi tată și să-și creeze propria familie în viitorul apropiat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: