Redactia.ro
Home » Știri » Dosarul morții polițistului Bogdan Gigină ar putea fi redeschis

Dosarul morții polițistului Bogdan Gigină ar putea fi redeschis

GALERIE FOTO (2)

La patru ani de la moartea polițistului Bogdan Gigină, dosarul morții lui ar putea fi redeschis. Procesul ar putea începe curând, iar la acesta va participa și tatăl său.

Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne în a cărui coloană oficială se afla polițistul atunci când a murit, este în continuare vizat de anchetatori. Politicianul a declarat mereu, de la începerea scandalului, că nu are nici o legătură cu producerea tragediei. Ba chiar a invocat o decizie a Instanței care îi este favorabilă, potrivit stirileprotv.ro.

Atac în Manchester. Cinci persoane înjunghiate într-un mall din centrul orașului

Peste aproximativ o săptămână se împlinesc patru ani de când agentul Bogdan Gigină de la Brigada Rutieră a murit într-un teribil accident de circulație. Acesta se afla pe motocicletă și deschidea calea coloanei ministrului de Interne de atunci, Gabriel Oprea, a intrat într-o groapă pe Bulevardul Știrbei, din Capitală și și-a pierdut viața.

De 4 ani de zile, dosarul în care se vorbește despre ucidere din culpă s-a perindat pe la mai multe instanțe de judecată. Oprea spunea că nu are nicio vină, pentru că el nu se afla la volan. Însă procurorii care l-au trimis în judecată spun că și el poartă o anumită responsabilitate. La proces, asistă și tatăl lui Bogdan Gigină.

Fosta lui soție s-a recăsătorit

La patru ani de la tragedie, Raluca, fosta soție a lui Bogdan Gigină s-a recăsătorit, scrie stiripesurse.ro. Din mesajul postat de fosta ei soacră în urmă cu ceva timp, pare că aceasta și-ar fi găsit pe cineva și chiar ar fi f, ăcut și nuntă.

„Două nunți și o înmormântare? În nici 4 ani? O moștenire substanțială de pe urma defunctului! O persoană extrem de ocupată de propria existență!. Doar până se va termina punguța apoi….Nivelul următor”, a scris mama lui Bogdan Gigină pe Facebook.

După moartea lui Bogdan Gigină s-a tot vehiculat că relația dintre fosta lui soție și familia acestuia nu este una deloc prea bună. Soția lui a ales să fie cât mai retrasă de ochii publici și să nu se implice atât de mult în cazul morții soțului său. Pe 31 august, Bogdan Gigină ar fi împlinit 32 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: