Redactia.ro
Home » Știri » Două asistente s-au luat la bătaie. Imagini șocante, mai ceva ca la MMA…

Două asistente s-au luat la bătaie. Imagini șocante, mai ceva ca la MMA…

Două asistente medicale s-au luat la bătaie, în acest weekend, într-un spital din Londra. Cele două s-au lovit crunt în restaurantul instituției, precum într-un ring de box. 

Două asistente s-au luat la bătaie

Două asistente medicale de culoare s-au bătut crunt în restaurantul spitalului unde lucrează. După ce s-au luat la ceartă, femeile n-au mai rezistat și au început să se lovească. Oamenii din jurul lor au filmat întreaga scenă și au postat-o pe rețelele sociale.

De la ce a pornit totul

Una dintre femei, care apare în clip purtând masca trasă în jos pe față, strigă ceva în direcția celeilalte și o arată cu degetul. Colegă ei se apropie cu mâinile în sold, iar apoi cele două încep să își arunce lovituri.  În timp ce oamenii din restaurant le filmează, femeile ajung la podea, după ce una dintre ele încearcă să o sufoce pe cealaltă, iar lupta continuă. Videoclipul cu cele două asistente batause a făcut înconjurul lumii, internauții exprimându-și șocul la vederea imaginilor. VEZI AICI VIDEO

Și în România două asistente s-au bătut

Episodul halucinant s-a petrecut  în momentul în care România se afla în stare de urgență. Una dintre asistente ar fi sărit la bătaie la cealaltă după ce ar fi fost trimisă de la o secție la alta a unității medicale, din cauza unor probleme „cu substanțele mai puternice”, potrivit consilierului județean Marian Sîrbu.

O asistentă bate o altă asistentă, iar victima este chemată de către conducere și este amenințată să-și retragă plângerea. Unde am ajuns? Ce se întâmplă în spitalul ăla? Acolo chiar face fiecare ce vrea?Asistenta agresoare, din cate am înțeles eu, a fost plimbată prin mai multe secții și corpuri din spital, pentru că are niște probleme cu nu știu ce substanțe mai puternice”, a spus politicianul liberat Marian Sîrbu, potrivit site-ului Debraila.ro, citat de Libertatea.

Cazul a fost preluat de Comisia de Disciplină

Managerul spitalului, Delia Râșnoveanu, a confirmat povestea, iar cazul a ajuns în atenția Comisiei de Disciplină. Din cauza pandemiei, activitatea Comisiei a fost suspendată, însă directorul unității sanitare a anunțat că ar putea fi reluată peste două săptămâni.

Și președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a avut o reacție vehementă la aflarea celor întâmplate. El cere ca responsabilii să fie pedepsiți.

Cum să sari la bataie? Eu știu că există o Comisie de Disciplină care trebuie să-și facă datoria, să analizeze și să vedem ce s-a întâmplat acolo. Eu vă spun că toate cadrele medicale ar trebui să se gândească la actul medical, nu la chestii de sărit la bataie. O rugăm pe doamna manager să ne facă o informare cu concluziile Comisiei de Disciplină”, a transmis președintele Consiliului Judțean Brăila.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: