Redactia.ro
Home » Știri » Două surori gemene, căsătorite cu frați gemeni, sunt însărcinate în același timp

Două surori gemene, căsătorite cu frați gemeni, sunt însărcinate în același timp

Un caz impresionant are loc în SUA, Virginia. Două surori gemene, în vârstă de 33 de ani, care sunt căsătorite, de altfel, cu frați gemeni, au rămas însărcinate în același timp. Care este sexul copiilor?

Două surori gemene, căsătorite cu frați gemeni, sunt însărcinate în același timp

Două surori gemene, din Virginia, în vârstă de 33 de ani, au parte de o întâmplare suprinzătoare. Pe lângă faptul că sunt căsătorite cu doi frați gemeni, au aflat că sunt însărcinate în același timp, informează știrileprotv.ro. Care este sexul copiilor?

Gemenele au și un cont de Instagram  cu 84.300 de urmăritori. Pentru a da vestea urmăritorilor, s-au îmbrăcat asemeni personajelor din Disney și au anunțat că Brittany și Josh așteaptă un băiețel, în timp ce sexul celuilalt copil este încă necunocut.

”Suntem toți atât de încântați că un băiețel se va alătura familiei noastre … și suntem în numărătoare inversă până când vom afla sexul lui bebe #2!”, au scris gemenele pe Instagram.

Surorile locuiesc în aceeași casă cu soții lor

De altfel, surorile locuiesc sub același acoperiș cu soții lor, care au 35 de ani, Josh și Jeremy Salyers. Iar dacă vă întrebați cum s-au cunoscut, s-a întâmplat în anul 2017, la un festival dedicat gemenilor. Șase luni, mai târziu, după ce sentimentele au devenit mai puternice, frații și-au făcut curaj și le-au cerut în căsătorie pe cele două femei. A urmat o nuntă foarte frumoasă. Cuplurile s-au căsătorit în Twinsburg, Ohio, în august 2018. De asemenea, fetele au purtat rochii identice.

Întâmplare similară în statul american Missouri

În statul american Missouri a mai avut o astfel de situație în ceea ce privește sarcina gemenelor. Două surori au dat naștere în aceeași zi propriilor copii, iar una dintre ele chiar a născur doi gemeni. La fel ca gemenele din Virginia, și acestea au aflat că sunt în același timp însărcinate, dar nu se așteptau să și nască simultan.

„Ea mi-a dat vestea şi am fost cu toţii foarte încântaţi. Apoi, la mai puţin de o săptămână am aflat şi eu că sunt însărcinată. Datele la care eram programate să naştem erau la diferenţă de 10 zile. Am avut contracţii timp de câteva zile şi am fost programată la operaţia de cezariană pe 7 noiembrie, la ora 1.30 dimineaţa. Iar Lauren avea cezariană programată în aceeaşi zi. Niciodată nu am visat că se vor naşte toţi în aceeaşi zi” a spus una dintre surori.

De altfel, fetele  au avut diferență de zece ore între nașteri, iar operaţiile au fost făcute de acelaşi doctor.

”Nici nu ne-am dat seama de cât de important e până nu am născut amândouă. Apoi, multe asistente ne-au spus că aşa ceva nu s-a mai întâmplat până atunci. În aceeaşi zi, cu acelaşi doctor, iar o geamănă să nască gemeni. Cred că este destul de minunat, da”, a spus și cealaltă soră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: