Redactia.ro
Home » Monden » Dracula, farmecul miliardarilor americani de Halloween 2022. Angelina Jolie şi Elon Musk s-au distrat în România? Primele imagini (VIDEO)

Dracula, farmecul miliardarilor americani de Halloween 2022. Angelina Jolie şi Elon Musk s-au distrat în România? Primele imagini (VIDEO)

GALERIE FOTO (6)

S-a născut o mare secretomanie în jurul subiectului, dar, conform unor informaţii „la prima mână”, Angelina Jolie şi Elon Musk s-ar număra printre vedetele de peste Ocean care ar fi închiriat Castelul Bran pentru o mega-petrecere de Halloween 2022. Invitaţii ar fi început să ajungă în România încă de vineri.

La acest mega-party de Halloween 2022 ar fi venit 140 de invitați – miliardari și vedete de renume mondial. Totuși, printre aceștia s-ar număra, conform informațiilor noastre, și primarul localității Bran din Brașov. Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula’s Experience.

Le-au chemat şi pe Dracula’s Girls, o trupă de majorete

Măsurile de securitate în zonă sunt excepţionale, astfel că nimeni nu are voie să se apropie de pensiunea la care sunt cazaţi invitaţii pentru petrecerea de Halloween 2022.

Pe lista invitaţilor s-ar mai afla Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondatoul Hotmail, Luke Nosek, co-fondator al Paypal, dar şi vedete mondiale, actori şi artişti.

Angelina Jolie arată mai sexy ca niciodată! Vârsta nu și-a pus deloc amprenta pe corpul actriței

O parte a grupului a ajuns în România la bordul unui privat-jet, care a aterizat pe aeroportul Otopeni azi noapte în jurul orei 03:00, ora României.

La Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene.

Castelul Bran a fost în doliu

Castelul Bran a fost surprins, în urmă cu 3 săptămâni, cu un steag negru pe o suprafață destul de mare a unuia dintre turnurile sale. Conducerea castelului susține că gestul reprezintă însemnul de doliu pentru moartea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Nu a fost deloc o decizie care să necesite o analiză, pentru că din 1920 și până în 1948 Castelul Bran a fost reședința regală a Reginei Maria și mai apoi a Principesei Ileana”, a declarat pentru Antena 3, Alexandru Prișcu, PR și Marketing Manager Castelul Bran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: