Redactia.ro
Home » Știri » Dragoș Bucur, prima reacție după ce a stârnit un întreg scandal legat de vaccinare: ”Este prima oara când sunt înjurat la o scara atât de mare”

Dragoș Bucur, prima reacție după ce a stârnit un întreg scandal legat de vaccinare: ”Este prima oara când sunt înjurat la o scara atât de mare”

Dragoș Bucur, prima reacție după ce a stârnit un întreg scandal legat de vaccinare: ”Este prima oara când sunt înjurat la o scara atât de mare”

Dragoș Bucur a avut prima reacție după ce a stârnit o revoltă și a fost criticat aspru pentru că a afirmat că nu intenționează să se vaccineze și nici nu poartă mască de protecție.

Dragoș Bucur, prima reacție după ce a stârnit un întreg scandal

Declarația actorului i-a scandalizat pe mulți, iar reproșurile au curs încontinuu la adresa lui. Actorul a mărturisit că a fost șocat de valul de hate pe care l-a primit pentru faptul că și-a exprimat părere. Printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare acesta a ținut să își explice declarația anterioară.

”Este prima oara când sunt înjurat la o scara atât de mare și sunt dator să răspund atât înjurăturilor cât și încurajărilor. Câțiva prieteni m-au sunat să mă întrebe de ce nu tac, de ce a trebuit să spun ce gândesc. Ei bine, aceasta întrebare este răspunsul la ea însăși. Am spus ce gândesc pentru că oamenii au ajuns (iar) să aleagă varianta în care tac și păstrează pentru ei și familiile lor ceea ce cred, de teama ca nu cumva să fie linșați public și ostracizați și să nu își piardă locurile de munca, prietenii, relațiile si sursele de venit. Acesta este un rezultat bine cunoscut obținut cu mijloace noi.

Mi-a fost teamă de reacția pe care împărtășirea părerilor mele ar putea să o nască, apoi mi-a fost rușine de aceasta teama și de gândul meschin că e mai bine tac decât să spun ce credă. Cum de obicei aleg să fac exact lucrurile de care îmi e cel mai frică, asta am făcut și acum”, a spus actorul într-un mesaj pe Facebook.

Dragoș Bucur, prima reacție după ce a stârnit un întreg scandal! De asemennea, Dragoș Bucur a subliniat în mesajul postat pe rețelele de socializare că nu încurajează pe nimeni să îi urmeze exemplu, dar el este liber să facă exact ce vrea.

”Celor ce aleg să înjure și să atace îi sfătuiesc să se gândească la faptul că în curând s-ar putea să fie ei cei care nu vor mai avea libertatea de a exprima (sau chiar ataca) nici o idee sau o părere. Cred că ne apropiem de acel moment și nu vreau să particip la crearea lui.

Nu susțin că decizia de a nu mă vaccina este cea corectă, dar susțin și apăr libertatea de a lua singur aceasta decizie. Nu încurajez pe nimeni să nu poarte mască, dar nu sunt de acord cu aceasta ordonanța militara și consider că trăiesc într-o societate în care încă am voie să nu fiu de acord cu guvernul și cu deciziile lui și să îmi exprim public acest dezacord. 

Știu sigur că mai sunt oameni care gândesc ca mine, dar fie le este teamă să se exprime public, fie preferă să stea departe de online. Sunt un om cu familie, sunt artist, cred în Dumnezeu și în libertatea de expresie, sunt susținător al luptei împotriva discriminării și astea sunt valorile după care mă ghidez în viața. PS-acum îmi e teama să citesc toate comentariile de la postarea precedenta, dar trec eu și peste teama asta”, a mai spus Dragoş Bucur.

Dragoș Bucur, blamat după ce anunțat că nu poartă mască

Dragoș Bucur, prima reacție după ce a stârnit un întreg scandal! La scurt timp după ce Dragoș Bucur a așternut pe social media mărturisirile controversate, au început să curgă și comentariile negative.

“Eu voi da report acestei postări. Este inadmisibil ce faceți aici. Să vă fie rușine!”, “Prima parte e alegerea ta, a doua e o încălcare a legii. Puţin stupid. Chiar, centură porţi?”, “Olivia Steer, îţi ordon, ieşi din acest tânăr!”, “Să fii inadaptat vremurilor în care trăiești e dreptul tău, dar de ce simți nevoia să te lauzi cu asta?”, sunt doar câteva dintre cele aproape 2.000 de reacții ale internauților.

Lucian Mîndruță l-a taxat și el pe colegul său de breaslă, căruia i-a spus: “Am fost și eu celebritate, așa că îl înțeleg pe Dragoș Bucur că nu mai vrea să poarte masca. E foarte greu pentru ego să nu te mai recunoască lumea pe stradă. Ideal ar fi acum și un tricou cu numele, că la televizor scrie prea mic”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: