Redactia.ro
Home » Monden » Drama Anei Porgras. Faimoasa de la Survivor România s-a transformat vizibil în ultimii ani

Drama Anei Porgras. Faimoasa de la Survivor România s-a transformat vizibil în ultimii ani

GALERIE FOTO (5) Drama Anei Porgras

Drama Anei Porgras. Faimoșii de la Survivor România 2021 au primit-o cu brațele deschise pe fosta gimnastă Ana Porgras, care dorește să-și depășească limitele. Vedeta a devenit într-un timp scurt, una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor, iar cu toate că a intrat târziu în competiție, aceasta nu și-a dezamăgit colegii. Însă, puțină lume știe că Ana a trăit o adevărată dramă în copilărie, fiind născută într-o familie săracă.

Drama Anei Porgras. Faimoasa de la Survivor România s-a transformat vizibil în ultimii ani

Drama Anei Porgras. Fosta gimnastă Ana Porgras s-a alăturat echipei Faimoșilor de la Survivor România 2021, fiind una dintre cele mai apreciate concurente din emisiune. Ana este o fostă sportivă de performanță, făcând parte dintre fetele de aur ale gimnasticii românești. Ana este o fire puternică,care a trecut prin experiențe grele, încă de la o vârstă fragedă. Părinții sportivei locuiau în Bârlad și erau foarte săraci, dar cu toate astea au făcut sacrificii mari pentru ca fiica lor să facă performanță în acest sport. Așadar, pentru ca Ana să meargă la antrenamente și să aibă putere, părinții ei îi dădeau de multe ori să mănânce și din porția de mâncare pe care o primea sora ei mai mare. Iar totul a meritat, pentru că Ana le-a mulțumit părinților devenind una dintre cele mai bune gimnaste din țară, făcându-ne foarte mândri de faptul că este româncă.

Din păcate, la 18 ani, cariera de succes a Anei Porgras s-a încheiat brusc. În 2012, a suferit o accidentare gravă la cot, iar în urmă cu doi ani, tânăra câștigase aurul mondial, la Jocurile de la Rotterdam. De asemenea, fosta sportivă a mai câștigat alte zeci de medalii, iar printre acestea se numără și o medalie de aur la bârna la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009.

Anii au trecut, iar Ana s-a transformat din fetița timidă într-o femeie în toată firea. Totodată, bruneta nu s-a ferit să-și facă operații estetice pentru a deveni așa cum și-a dorit. „M-am schimbat, dar sunt foarte mulţumită de modul în care arăt.Pot să spun doar că sunt aceeaşi fată timidă, doar că viaţa te învaţă să fii mai îndrăzneţ. Pot să zic că cea de acum este adevărata Ana, deşi m-am schimbat inclusiv la nivel psihic’, mărturisea Ana, în 2017.

Ana Porgras vrea să câștige Survivor România

Fosta sportivă declara înainte să intre în echipa Faimoșilor că este dispusă să demonstreze că și fetele pot face performanță la Survivor, având mare încredere în forțele proprii. „Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i ascultă, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor’, spunea Ana Porgras înainte să intre în competiția Survivor România 2021.

Zannidache și Ana Porgras s-au cunoscut înainte de competiția Survivor, acesta postând un videoclip pe canalul său de Youtube, în timp ce se afla în apartamentul Anei din Brașov. Ana s-a oferit să-l ajute pe Zanni să-și aranjeze look-ul, așa că a decis să-l vopsească chiar la ea acasă, după care au plecat să cumpere câteva echipamente necesare pentru competiție. Deși internauții au crezut că între cei doi este o relație de dragoste, Ana a clarificat situația. „Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i ascultă, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor’, spunea Ana Porgras.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: