Redactia.ro
Home » Monden » Drama Aurei Urziceanu. Ce s-a întâmplat cu viața artistei

Drama Aurei Urziceanu. Ce s-a întâmplat cu viața artistei

GALERIE FOTO (2)

Aura Urziceanu a trecut prin momente dificile în viață. Artista vorbește despre drama care a marcat-o.

 

Și-a neglijat soțul bolnav

 

Aura Urziceanu, cântăreață și compozitoare de jazz foarte cunoscută în România, nu a vorbit niciodată despre problemele care au pus-o la încercare. Artista a stârnit zvonuri, care spun ca și-ar fi abandonat soțul bolnav.

Compozitoare trăiește o altă poveste de iubire, în Canada, alături de alt partener. Aura Urziceanu ar fi plecat din țară in momentul în care s-ar fi aflat că este de origine romă.

Însă, artista a declarat într-un interviu ca nu și-a pierdut din consimțământul de român. Aura Urziceanu ar fi plecat din cauza urii cu care a fost tratată în țară. ,,Dupa cinci ani de uratenii, rautati si asa cum mi s-au infatisat romanii in majoritate, nu-mi dau nici cea mai mica portita de a-i intelege, admite… dimpotriva! Sunt goi, fara constiinta, fara suflet, fara educatie. Sunt 97-98% rai la suflet, invidiosi, urati, dementi si de o lasitate josnica! Sunt foarte periculosi, ca te aduc in stare sa-i vanezi si sa-i impusti! Nu ma recunosc sub nicio forma prin defectele lor … si sunt plini. Tocmai de aceea renunt la cetatenia romana!”, a precizat artista pe blogul personal.

Mai multe persoane considerau faptul că artista are o altă origine etnică. În anul 2011, au apărut mai multe amenințări din partea unei persoane anonime în sensul acesta.

 

Compozitoarea, plină de datorii

 

Mulți susțin că Aura Urziceanu s-ar fi îngropat în datorii, acesta fiind motivul care a determinat-o să se mute în altă țară. Artista, născută în 1946, a luat calea tatălui ei, Nelu Urziceanu, și anume să studieze vioara. Însă, înainte de 1989, ea a plecat în Canada și s-a stabilit în Toronto, alături de soțul ei. A revenit în România după 11 ani, pentru a participa la o emisiune de televiziune. În 2004, a primit invitația și a acceptat să fie membru al juriului, la Festivalul ”Cerbul de aur” de la Brașov.

Loading...