Redactia.ro
Home » Monden » Drama din viața Lorei. Care este cel mai mare regret al artistei

Drama din viața Lorei. Care este cel mai mare regret al artistei

Drama Lorei

Lora este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară. Dincolo de notorietate și zâmbetul pe care-l afișează mereu, Lora ascunde o dramă imensă.

Drama din viața Lorei. Care este cel mai mare regret al artistei

Lora a mărturisit, recent, care este cea mai mare dramă din viața ei. Artista regretă foarte mult pierderea mamei ei, care s-a stins din viață la începutul anului trecut. Lorei îi pare rău că nu a mai reușit să se bucure de restul momentelor alături de cea care i-a data naștere.

”Că am pierdut-o pe mama mea. Că nu am mai avut timp să mă bucur de reușite, de lecții și de tot ceea ce mi-a mai pregătit viața, alături de ea.”, a spus Lora într-un interviu.

Trece prin cele mai grele clipe. Lora și-a pierdut mama, dar îi duce mai departe visul

«Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând…» Drum lin, mamă scumpă… ai plecat cu jumătate din inima mea…? „26 ianuarie 2020 a fost cea mai grea zi din viaţa mea, dar astăzi, 26 ianuarie 2021 mă voi lăsa încărcată de energia voastră bună şi îmi voi imagina că mama este undeva în rai şi se uită la emisiune. Te voi iubi mereu, mama! 🖤❤ #unanfaramama”, scria Lora pe rețelele de socializare, atunci când a anunțat pierderea mamei ei.

Trece prin cele mai grele clipe. Lora și-a pierdut mama, dar îi duce mai departe visul

Mama Lorei a fost farmacistă. Avea mereu tot ce trebuie pentru orice problemă de sănătate.

”Mama avea un laborator unde îți prepara repede ce aveai nevoie. Doar îi spuneai ce problemă ai, se uita la tine și-ți dădea ceva pentru piele. Din rețetele ei am luat ingrendiente pe care le-am folosit în creme. Eu sunt cotă parte din mama mea și invers”, a mărturisit Lora.

Lora a mai precizat că mama ei a învățat-o să fie puternică și independentă. Femeia a avut o atitudine mai autoritară față de ea, iar Lora privește pozitiv acest lucru.

“Mama mă simțea și venea ea spre mine când era cazul, dar întotdeauna m-a crescut mai altfel puțin. Nu am fost niciodată genul de copil «la fusta mamei» și am avut o perioadă în care am condamnat puțin atitudinea ei. Am crezut că e prea rece, dar, într-un fel, în domeniul în care activez, mi-a prins bine. Când am venit în București eram sensibilă, prea sufletistă, prea credulă, mi-a fost greu, dar nu am vrut să mă întorc cu coada între picioare la mama. Și chiar mi-a fost greu, crede-mă”, a mai precizat Lora pentru Libertatea.

Lora a renunțat la emisiunea ”Vorbește Lumea”. Care a fost motivul

Lora a precizat că vrea să se dedice în continuare muzicii, pe care nu o poate împărți cu emisiunea, deoarece presupune mult efort.

”Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni -vineri. Abia am reușit să fac față prima dată. Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu pentru că am un business de crescut. Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar ăsta e principalul motiv și consider că este întemeiat.”, a dezvăluit Lora pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: