Redactia.ro
Home » Știri » DRAMĂ într-o familie din Satu mare, după ce Alin a murit, prins sub tractor: „Cum o să rezist? Tăticul nostru, hai acasă!”

DRAMĂ într-o familie din Satu mare, după ce Alin a murit, prins sub tractor: „Cum o să rezist? Tăticul nostru, hai acasă!”

GALERIE FOTO (2)

O adevărată tragedie a avut loc în județul Satu Mare. Un tânăr în vârstă de doar 26 de ani a decedat după ce a fost prins sub un tractor. Teribilul accident s-a produs astăzi, sâmbătă, 15 octombrie, în localitatea Hodișa.

Sâmbătă, ISU a fost alertat să intervină pentru extragerea unei persoane prinsă sub un tractor, în localitatea Hodișa.

Alin murise, prins sub utilaj

La fața locului s-au deplasat zece subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Din păcate, salvatorii n-au mai avut ce face, decât să constate decesul tânărului. Alin murise, prins sub utilaj. A lădsat în urmă o soţie îndurerată şi o fetiţă de doar câteva luni.

Bărbatul se căsătorise în toamna anului trecut şi avea acasă o fetiţă de doar câteva luni. Îndurerată, soţia lui a postat pe internet un mesaj prin care îşi ia rămas-bun de la cel care i-a jurat iubire veşnică.

Soţia şi fetiţa încă îl cheamă acasă

Soţia lui nu-şi poate reveni din şocul pe care-l trăieşte. Ea a postat pe Internet un mesaj prin care îşi ia rămas-bun de la cel care i-a jurat iubire veşnică.

Dragul nostru tătic, iubirea vieții mele, puterea noastră, stâlpul casei, azi ne-a părăsit și ne-ai lăsat fără nici o putere Cum ai putut? Nu te-ai gândit să lupți pentru minunea din viața noastă?

Doamne, de ce nouă? De ce nu l-ai mai lăsat să ne bucurăm împreună de minunea noastră, Victoria. Ce o să ne facem fără tine? Cum o să rezist? Tăticul nostru, haide acasă! Fă-ne să ne trezim din acest coșmar groaznic.

Noi te iubim până la nesfârșit! Cu cine o să se joace Victoria în fiecare zi? Abia așteaptam să vii acasă lângă noi! Vai, dragul nostru, știm că de acolo dintre îngeri o să-ți ocrotești fetița și întreaga familie!

Bunul Dumnezeu să te așeze în dreapta Sa și să ştii că te vom iubi și îți vom duce amintirea mai departe! Ai fost și vei rămâne cel mai bun soț și tată din întreaga lume!

Nu vom uita niciodata veselia si gingasia fiintei pe care azi am pierdut-o cu totii”, a scris femeia.

Cu inimile frânte, familia, colegii şi prietenii i-au adus acestuia un ultim omagiu cu foarte multe mesaje, în online, unde şi-au arătat dragostea şi respectul pentru cel care a fost Alin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: