Redactia.ro
Home » Monden » Drama prin care a trecut Alexia Eram! ”În fiecare zi plângeam”

Drama prin care a trecut Alexia Eram! ”În fiecare zi plângeam”

Alexia Eram a dezvăluit care a fost cel mai dureros moment din viața ei. Fiica Andreei Esca a mărturisit că plângea în fiecare zi în acea perioadă.

Drama prin care a trecut Alexia Eram! ”În fiecare zi plângeam”

Alexia Eram este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul online. Fiicaa Andreei Esca și iubita artistului Mario Fresh, aceasta se bucură de o popularitate și o viață la care mulți doar visează. Cu toate acestea, tânăra a avut parte de o perioadă dificilă în viața ei și s-a decis să vorbească despre acest aspect. Invitată în emisiunea „Teo Show”, fiica Andreei Esca a spus că a plâns mult când a plecat în Anglia, la studii. Aceasta plângea și în România, la despărțirea de familie, de toți cei dragi, dar și acolo, când era singură.

”Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit. De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a declarat ea, la Kanal D.

De ceva vreme, Alexia Eram a revenit în România. A finalizat cursurile în Anglia, a primit chiar și diploma de absolvire vara aceasta. Este un adult în toată regulă, mai ales că și-a cumpărat și propria casă. Apartamentul achiziționat relativ recent de fiica Andreei Esca are două dormitoare și un living și se întinde pe două etaje. În plus, casa dispune de o terasă mare la etaj și una mai mică jos, totul fiind pe nuanțe de roz, alb și gri.

„Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare! M-a inspirat culoarea roz – evident – pentru că este culoarea mea preferată și am vrut să fie retro-modern. Am colaborat cu un designer de interior, care m-a ajutat cu proiectarea casei. Evident, cu ideile mele și ale lui tata. Am vrut neapărat ca apartamentul meu să aibă un dressing, așa că am transformat al doilea dormitor în dressing: paradisul meu”, a declarat Alexia Eram pentru „Story of a home”, un proiect în colaborare cu revista „A list magazine”.

Alexia Eram suferă de anxietate

Pandemia și-a pus amprenta și asupra Alexiei Eram. O dată pe săptămână face terapie, din cauză că a început să aibă stări de anxietate. Deși se percepea o persoană puternică, în ultima vreme plânge foarte des. Plânsul a devenit pentru fiica Andreei Esca o modalitate de descărcare a tot ceea ce o apasă.

”Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă”, a mărturisit Alexia Eram în podcastul Laurei Giurcanu.

Alexia Eram spune că anxietatea este cea mai mare problemă a ei, în prezent. Totodată, fiica Andreei Esca a menționat că făcea terapie și în urmă cu cinci ani, dar a renunțat, iar odată cu pandemia a reluat ședințele de consilere, din cauză că anxietatea s-a amplificat,

”Nu neapărat pentru că aș avea ceva. Pur și simplu cred că toate lucrurile astea din jurul tău, stresul, presiunea, te fac să fii mai anxios. (…) Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (…) Dar nu prea-mi place să-mi port milă.Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat de aproape un an, de când a început pandemia”, a mărturisit Alexia Eram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: