Redactia.ro
Home » Știri » Drama prin care a trecut o fetiță de numai patru ani împreună cu mama sa la spital:”Mama ta de hoț…operați-mi copilul!”

Drama prin care a trecut o fetiță de numai patru ani împreună cu mama sa la spital:”Mama ta de hoț…operați-mi copilul!”

Drama unei fetite de patru ani

O femeie împreună cu fetița sa de numai patru ani au ajuns la spital de urgență, după ce copila a fost rănită în urma unui accident rutier. Însă la spital, cele două  au trăit o adevărată dramă din cauza protocolului de coronavirus.

Drama prin care a trecut o fetiță de numai patru ani împreună cu mama sa la spital

Mama unei fetițe de numai patru ani din București a scris un mesaj pe Facebook în care povestea drama prin care au trecut în momentul când au ajuns la un spital din Capitală.

Potrivit Wowbiz.ro, sâmbătă, Ionela și fiica sa au ajuns la spital de urgență, după ce micuța prezenta ruptură de femur, fiind rănită într-un accident rutier.

Cele două au ajuns la spital în jurul orei 18.00, iar medicii s-au ocupat mai întâi de recoltarea probelor biologice pentru a descoperi dacă este infectată cu coronavirus.

După ce i-au fost recoltate probele, Ioana a aflat că fetița ei urmează să fie operată abia luni, după ce rezultatele vor fi gata. Îngrozită de această veste, femeia a postat un mesaj pe Facebook în care a povestit întreaga suferință prin care a fost nevoită să treacă fetița ei de patru ani în spital.

„Doctorii şi asistentele au avut un comportament ireproşabil cu noi… nu am ce să le reproşez… dar de ieri şi până azi la ora 15.00, când scriu aceste rânduri, copilul meu a primit doar Paracetamol pe venă, nu a mâncat nimic, este în ghips, traumatizată, speriată şi obosită”, scrie femeia în mesajul ei.

Fetița de patru ani a fost operată

Supărată pe faptul că fetița ei de numai patru ani trebuie să treacă prin acest chin, Ioana a acuzat în mesajul ei statul pentru că obligă spitalele să respecte prima oară protocolul coronavirus fără să se ocupe de pacienții aflați în stare gravă.

Păi tu ca stat, cum mama ta de hoț să nu faci tu aceste teste şi cum să ţii tu un copil de 4 ani cu femurul rupt până luni seara. Îmi asum jegurilor că mă treceţi la COVID, dar operaţi-mi copilul! Lăsaţi doctorii să îşi facă treaba pe Urgențe, fără să le faceţi dosare că nu au respectat protocoalele voastre de rahat. Vreţi să vă pun un filmuleţ, să vedeţi prin ce chinuri trece acest copil de 4 ani? Nu cred că vă doriţi. Aţi uitat că mai suntem şi noi ăştia care am plătit taxe şi care mai ajungem la spital şi cu alte probleme, nu doar COVID!”,a scris Ionela.

La scurt timp, fetița a fost trimisă în sala de operație fără ca doctorii să mai aștepte rezultatul testului de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: