Redactia.ro
Home » Monden » Drama sfâșietoare a Dianei Dumitrescu. Cât de afectată a fost după divorțul de Ducu Ion

Drama sfâșietoare a Dianei Dumitrescu. Cât de afectată a fost după divorțul de Ducu Ion

GALERIE FOTO (5) Drama sfâșietoare a Dianei Dumitrescu.

Drama sfâșietoare a Dianei Dumitrescu. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, dar a preferat să fie mereu discretă în legătură cu viața sa personală. Diana Dumitrescu a povestit într-un interviu despre perioada neagră din viața ei, cea în care ea și Ducu Ion au divorțat. Blondina susține că a fost la un pas de depresie, dar a reușit să găsească lumina de la capătul tunelului și să se bucure de viață.

Drama sfâșietoare a Dianei Dumitrescu. Cât de afectată a fost după divorțul de Ducu Ion

Drama sfâșietoare a Dianei Dumitrescu. Fosta prezentatoare tv de la Antena 1 a dispărut pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, dar își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei prin intermediul rețelelor de socializare. Invitată recent într-o emisiune de televiziune, Diana Dumitrescu a vorbit despre perioada în care a fost la un pas de depresie. Divorțul dintre ea și Ducu Ion a afectat-o foarte mult pe blondină.

Potrivit acesteia, avea 30 de ani când s-a confruntat cu această perioadă neagră. Blondina a spus că semnele depresiei erau vizibile, dar nu le conștientiza pe atunci, dar a avut noroc că a început să facă terapie. „Eu am fost norocoasă pentru că nu am ajuns în depresie, dar am trecut printr-un episod depresiv, stări depresive. În mod normal, depresia se poate declanșa până în 24 de la un episod traumatic. La mine a fost la 30, pentru că am divorțat. A fost o etapă foarte grea în viața mea. Foarte multe lucruri s-au întâmplat atunci. Am început să fac terapie din 2012, pentru că semnele unei depresii se vedeau, deși nu le știam, existau și cumva faptul că eu am continuat să fac terapie m-a ajutat să nu ajung acolo”, a spus Diana Dumitrescu la o emisiune tv.

Conform acesteia, deși divorțul a avut loc în 2013, Diana s-a confruntat cu cea mai dureroasă perioadă în 2014. Actrița a mărturisit că i-a luat ceva timp să se vindece de rănile fostei relații. „Episodul a fost foarte greu. În 2013 am divorțat și cel mai greu mi-a fost în 2014, pentru că îți ia ceva timp să te vindeci, să-ți găsești o stabilitate, să-ți găsești drumul în viață. Viața mea s-a schimbat atunci cu totul și a fost un dezechilibru foarte mare pentru mine. Terapia a încercat să mă învețe cum să trăiesc din nou”, a continuat artista.

Cum și-a dat seama Diana Dumitrescu că are depresie?

Diana Dumitrescu a declarat că primele simptome ale depresiei au fost lipsa poftei de viață și faptul că nu mai găsea niciun motiv să fie fericită. Aceasta a mai vorbit și despre atacul de panică suferit tot în 2014.

Blondina se afla singură în casă și s-a trezit din somn plângând, fără să știe de ce, lucru care a speriat-o enorm. „În primul rând lipsa poftei de viață, să nu-ți mai găsești niciun motiv de a fi fericit, (…) nu mai dormi, ai insomnii, ajungi până la gânduri negre de sincucidere. Când ești în depresie poți să te gândești și la asta. (…) În 2012 eram bine, dar totuși ceva nu era bine. Am început terapia. (…) În 2014 am avut un atac de panică foarte urât. În timpul nopții, m-am trezit plângând, a durat vreo două ore. Nu puteam să mă opresc din plâns, eram singură în casă, nu înțelegeam de ce plâng și mă speriam și mai tare. Mi-am sunat psihoterapeutul și a zis să facem ședințele mai dese pentru că am nevoie. Așa am început o terapie mai intensă”, a mai spus ea. În prezent, actrița are o căsnicie frumoasă cu Alin Boroi, împreună cu care are un copil minunat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: