Redactia.ro
Home » Știri » Drama teribilă trăită Liliana Mocanu! Mama actiței a fost răpusă de covid

Drama teribilă trăită Liliana Mocanu! Mama actiței a fost răpusă de covid

Drama teribilă trăită Liliana Mocanu! Mama actiței a fost răpusă de covid

Actriţa Liliana Mocanu, cunoscută drept soția lui Firicel din Las Fierbinți, a trecut printr-o dramă teribilă după ce mama sa a fost răpusă de covid. Aceasta și-a dus cu greu părintele pe ultimul drum!

Drama teribilă trăită Liliana Mocanu! Mama actiței a fost răpusă de covid

Liliana Mocanu s-a alăturat celor zeci de mii de familii care au fost nevoite să își conducă pe ultimul drum rudele. Din păcate, cea care obișnuia să facă publicul telespectator să râdă prin prisma personajului său savuros, trăiește clipe grele după pierderea celei mai dragi persoane din lume.

”Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid. E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece. Am cumpărat o pânză” , a povestit actrița, izbucnind în lacrimi, la emisiunea “ La Măruță”, de la Pro TV.

Liliana Mocanu nu și-a găsit puterea să zâmbească

Actrița din Las Fierbinți, care de altfel face un rol magistral în producția de la Pro TV, este dărâmată de tragedia prin care a trecut. În ciuda faptului că pe data de 22 mai a împlinit 52 de ani, Liliana Mocanu încă nu și-a găsit puterea să zâmbească.

Aceasta a fost susținută și complimentată de colegii săi cu ocazia zilei de naștere, printre numele care i-au transmis gânduri bune numărându-se Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Mirela Oprișor, Ionuț Ciocia, dar și actorul Toma Cuzin, soțul său din serial. Cu toți au revenit pe platourile de filmare, un nou sezon urmând să debuteze în curând pe micile ecrane.

”Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai ştiu ce merit şi nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost şi ziua mamei, pentru că o chema Elena, a mai spus actrița după pierderea mamei sale”, a declarat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: