Redactia.ro
Home » Știri » Durere fără margini în lumea televiziunii! O jurnalistă celebră a murit chiar de ziua ei

Durere fără margini în lumea televiziunii! O jurnalistă celebră a murit chiar de ziua ei

GALERIE FOTO (2) Durere fără margini în lumea televiziunii! O jurnalistă celebră a murit chiar de ziua ei

O nouă tragedie lovește lumea internațională a televiziunii. Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a plecat dintre noi în mod tragic, când nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Destinul crunt a făcut ca celebritatea să își dea ultima suflare chiar de ziua ei de naștere.

Jurnalista ne-a părăsit chiar în zi de sărbătoare

Dacă data de 5 februarie ar fi trebuit să fie un motiv de bucurie pentru lumea jurnaliștilor și iubitorii de modă, aceasta s-a transformat în zi de doliu. Jurnalista de modă, Hilary Alexander, a plecat dintre noi în mod fulgerător, chiar când trebuia să sărbătorească împlinirea a 77 de ani. Celebritatea dispăruse de ceva timp din viața publică, dar nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

Nu se cunoaște, însă, cauza exactă a morții. Potrivit My News GH, Hilary Alexander ar fi murit din cauze naturale, de bătrânețe. Există, însă, și zvonul că aceasta ar fi suferit de o boală cruntă, dar apropiații nu au oferit detalii în acest sens. Cei care au cunoscut-o au publicat mesaje de adio în amintirea jurnalistei, la adresa căreia au avut numai cuvinte de laudă.

„Odihnește-te în pace pictograma modei #HilaryAlexander”, „Odihnește-te în pace Hilary, ai adus atât de multă acoperire și cunoștințe lumii modei”, „Odihnește-te în pace Hilary – ai fost o adevărată inspirație și legendă”, au fost doar câteva dintre mesajele de rămas-bun din mediul online.

Hilary Alexander și-a ascuns mereu viața privată

Hilary Alexander a fost mereu o persoană rezervată, care a ținut detaliile intime departe de ochii curioșilor. Nu se cunosc detalii despre frații sau părinții ei și cu atât mai puțin despre relațiile amoroase. Se zvonește chiar că ar fi fost căsătorită, dar niciodată nu a recunoscut public o relație.

Tot ce se știe despre Hilary Alexander este faptul că era considerată o persoană dură, de care mulți se temeau, fiind foarte strictă și devotată când venea vorba de meseria ei. A fost cea care a inventat noțiunea de „supermodel” și a câștigat multe premii importante în domeniu. A devenit jurnalist încă de la 16 ani, cochetând și cu scrisul. De-a lungul timpului a colaborat cu publicații importante precum BBC, CNN sau The Daily Telegraph.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: