Redactia.ro
Home » Știri » Ea este vedeta care primește milioane de euro de fiecare dată soțul ei o înșeală: „200 de femei au fost cu el înaintea mea. Era un adevărat haos”

Ea este vedeta care primește milioane de euro de fiecare dată soțul ei o înșeală: „200 de femei au fost cu el înaintea mea. Era un adevărat haos”

Ea este vedeta care primește milioane de euro de fiecare dată soțul ei o înșeală: „200 de femei au fost cu el înaintea mea. Era un adevărat haos”

În lumea agitată a showbiz-ului și a fotbalului, povestea de dragoste dintre Wanda Nara și Mauro Icardi a fost mereu în centrul atenției. Cu apropierea aniversării a 10 ani de căsnicie în vara anului 2024, cuplul a trecut prin momente critice, iar infidelitățile lui Icardi au pus căsnicia lor în pericol.

Wanda Nara, în vârstă de 37 de ani, este o personalitate cunoscută în lumea media și a fotbalului, având și rolul de impresară. Soțul ei, Mauro Icardi, de 30 de ani, este un fotbalist de renume care activează în prezent la Galatasaray. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani, dar căsnicia lor a fost mereu în pericol din cauza infidelităților lui Icardi. Iată detaliile!

Ea este vedeta care primește milioane de euro de fiecare dată soțul ei o înșeală

Un aspect uimitor al acestei relații tumultuoase a ieșit recent la iveală. Potrivit jurnalistului Jorge Lanata, Wanda Nara ar fi impus o condiție financiară semnificativă în cazul infidelităților soțului său. Icardi a fost constrâns să semneze un contract care prevede plata a câteva milioane de euro Wandei Nara de fiecare dată când comite un act de infidelitate. Aceste condiții sunt detaliate și specificate clar în contract, conform sursei citate.

Cu toate că suma implicată este considerabilă, nu pare să fie o problemă majoră pentru Mauro Icardi, având în vedere averea sa estimată la aproximativ 90 de milioane de euro. Cu toate acestea, această clauză financiară adaugă o dimensiune neobișnuită în relația lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Wanda Nara (@wanda_nara)

Wanda Nara: „200 de femei au fost cu el înaintea mea”

Într-un moment de sinceritate, în cadrul unei emisiuni TV conduse de sora sa, Wanda Nara a dezvăluit detalii uluitoare despre comportamentul soțului său. Ea a mărturisit că Icardi avea un număr atât de mare de amante, încât le clasifica în funcție de continentul lor de origine:

„200 de femei au fost cu el înaintea mea, dar după mine a fost o distrugere totală. Nimeni nu l-a mai folosit de atunci. Avea patru telefoane mobile pentru a-și organiza aventurile amoroase pe continente.

Era un adevărat haos. Un telefon era folosit pentru apelurile importante, de la conducerea clubului, în timp ce celelalte erau dedicate femeilor. La un moment dat, am găsit telefoanele și le-am aruncat în apă. El a început să răstoarne casa în căutarea lor, iar eu chiar l-am ajutat, dar nu le-a mai găsit”, a relatat Nara, conform presei americane, potrivit Click! 

În plus față de aspectul financiar, Icardi a făcut o achiziție de lux în vara anului 2023, după ce a obținut titlul de campion în Turcia cu echipa Galatasaray. A cumpărat un Rolls Royce Boat Tail evaluat la 25 de milioane de euro, descris de publicația Mundo Deportivo ca fiind cea mai scumpă mașină din lume. Acest vehicul exclusivist este construit manual și conferă lui Icardi un statut deosebit pe piața auto mondială.

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: