Redactia.ro
Home » TV » Echipa Acces Direct, infectată cu noul coronavirus? Anunțul făcut de postul de televiziune

Echipa Acces Direct, infectată cu noul coronavirus? Anunțul făcut de postul de televiziune

Acces direct

Informație-șoc la Acces Direct! Conducerea postului de televiziune a comunicat că emisiunea „Acces Direct” nu a fost live joi, 23 iulie, din cauza noului coronavirus. Potrivit primelor informații, doi dintre invitații recenți ai emisiunii au fost diagnosticați pozitiv cu covid-19. Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a anunțat că nu a fost infectată.

UPDATE: Mirela Vaida nu este infectată cu noul coronavirus

Mirela Vaida și-a liniștit fanii. Prezentatoarea TV și-a făcut un test covid-19 pentru a vedea dacă este, la acest moment, infectată cu nemilosul virus. Și, din fericire, testul a ieșit negativ. Vedeta a anunțat că starea ei de sănătate este una bine și că rezultatul testului a fost unul negativ. „Suntem toți bine”, a fost declarația făcută de îndrăgita prezentatoare.

Mirela Vaida a făcut scurte precizări și la ora 17:00, când emisiunea Acces Direct a intrat în direct: „Mi-am făcut analizele, voi pune buletinul de analize și pe Facebook. După cum vedeți, rezultatul testului e negativ. În acest moment suntem negativi. Asta nu înseamnă că lucrurile nu se pot schimba oricând. (…) Sunt alături de toți colegii de breală și nu numai. I se poate întâmpla oricui. (…) Veronica și Viorel nu au simptome.”

Vulpița și Viorel, infectați cu noul coronavirus

Cu doar o oră înainte de emisie, echipa emisiunii „Acces Direct” a luat decizia de a nu se intra în direct, după ce doi dintre invitații emisiunii au fost confirmați cu noul coronavirus. Așa cum s-a stabilit anterior, în astfel de cazuri,  echipa a fost trimisă în izolare, iar platoul emisiunii a fost dezinfectat de o echipă specializată. Potrivit primelor informații, persoanele care au intrat în contact direct cu cei confirmați (contact direct înseamnă, potrivit legii, la mai puțin de 1 metru și jumătate, pentru mai mult de 15 minute fără mască) și au fost trimiși în izolare.

Conform declarațiilor făcute de Mirela Vaida, în cadrul Observator, Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru, au fost cei confirmați cu noul coronavirus. În afară de cei doi, prezentatoare a anunțat că și o persoană din staff-ul emisiunii a contractat virusul. Pesemne, ar fi vorba despre reporterul Doina, care o urmează peste tot pe Vulpița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: