Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu intervine în scandalul în care e implicată Astra

Edi Iordănescu intervine în scandalul în care e implicată Astra

astra giurgiu, scandal dopaj, Edi Iordanescu,

Astra riscă să aibă probleme grave, după ce trei fotbaliști sunt acuzați de dopaj. Fatai, Takayuki Seto şi Alexandru Ioniţă sunt cei trei jucători care au fost la o clinică privată pentru a face tratament cu vitamine, care încalcă regulamentul antidoping. Antrenorul campioanei, Edi Iordănescu îi apără pe jucători.

Edi Iordănescu a fost antrenorul celor de la Astra între iunie 2017 şi aprilie 2018. Tehnicianul spune că îi cunoaște foarte bine pe cei trei jucători acuzați de dopaj și crede că au făcut o greșală.

„Pe toţi trei jucătorii care trec prin situaţia aceasta neplăcută îi cunosc foarte bine şi eu girez pentru ei ca şi caractere şi seriozitate. Sunt sigur că ei ai făcut o greşeală, au fost naivi. Pentru că cineva care vrea să facă un astfel de gest nu se expune singur, aşa cum au făcut ei. Cei trei au greşit, au fost inconştienţi, asta e realitatea. Dar eu girez pentru profesionalismul lor”, a spus tehnicianul.

Astra ar putea avea problem grave

După isprava celor trei fotbaliști, Astra ar putea avea probleme. Riscă să fie depunctată, sau chiar se poate ajunge la excluderea din campionat. Iordănescu spune încă că nu clubul trebuie să fie incriminat.

“În ceea ce priveşte clubul Astra, nu o să îi iau apărarea pentru că am antrenat acolo, dar nu cred că ar trebui să sufere atâta timp cât nu a fost la curent cu ce s-a întâmplat. Ar fi o lovitură pentru fotbalul românesc ca Astra să fie exclusă. Astra a făcut performanţe pentru România în trecut în cupele europene, aşa că ar trebui să fim toţi solidari cu situaţia de acolo. Astra nu are nicio vină pentru ce s-a întâmplat cu cei trei jucători”, a mai spus Edi Iordănescu.

Dani Coman, președintele Astrei s-a supărat după anumite declarații făcute de cei de la CFR Cluj.

”Sunt niște practici care de fapt nu au dispărut din fotbalul românesc. În trecut, înaintea unui meci direct, adversarii încercau să creeze un haos. Se vorbea brusc despre un transfer, ba îl vor pe Gheorghe, ba pe Balaure, despre nu mai știu ce.
Acum, văd că aceste mizerii se fac din nou. Îi rog pe cei de la CFR Cluj să se ocupe de echipa lor și să nu se mai ia de noi. Eu am vorbit cu jucătorii, am vorbit şi cu Eugen Neagoe şi le-am explicat foarte clar ce ştiu. … Am vorbit cu toţi avocaţii din ţară, Astra nu riscă nicio retrogradare”, a spus Dani Coman, pentru Digi Sport.

CFR Cluj va juca în aceasta seară în cadrul etapei a 19-a cu Astra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: