Redactia.ro
Home » Știri » Edith Gonzalez, marea actriţă care a murit, a jucat alături de Gheorghe Dinică

Edith Gonzalez, marea actriţă care a murit, a jucat alături de Gheorghe Dinică

GALERIE FOTO (3)

Edith Gonzales a murit, joi după amiază, într-un spital din Ciudad de Mexico.

Edith Gonzales era internată la Spitalul Angeles Interlomas, unde urma tratament pentru cancer ovarian, boală care recidivase. În 2017, actriţa anunţase că a câștigat lupta împotriva cancerului, dar boala a revenit. Colegii actriței și-au exprimat deja condoleanțele prin mesaje postate pe rețelele de socializare.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii“.

Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine. Edith Gonzáles era căsătorită cu Lorenzo Margain şi are o fiică, Constance, în vârstă de 15 ani, dintr-o relaţie anterioară.

Citiţi şi:

Edith Gonzalez a murit. Actrița mexicană a pierdut lupta cu cancerul

În urmă cu doar șase zile, ea a făcut publică o fotografie în care apărea extrem de zâmbitoare. ”Crezi întotdeauna că ești frumoasă, inteligentă și ună. Schimbarea începe din inima ta.”, scria actrița în dreptul unei imagini.

Românii o știau foarte bine pe actrița din Mexic din telenovelele de renume precum: „Salome”, „Dona Barbara” „sau „Inimă sălbatică”, dar și din producția românească „Inimă de țigan”, serial extrem de urmărit, difuzat pe Acasă Tv. Frumoasa artistă a jucat atunci alături de unii dintre marii actori pe care i-a dat țara: Gheorghe Dinică, Florina Cercel sau Marin Moraru. La invitația postului Acasă, Edith a ajuns pe platourile de filmare de la Buftea, la firmările telenovelei. Totul se petrecea în 2007.

Loading...