Redactia.ro
Home » Monden » Elena Ionescu a încins temperaturile în termometre. Vedeta a fost surprinsă în ipostaze incendiare

Elena Ionescu a încins temperaturile în termometre. Vedeta a fost surprinsă în ipostaze incendiare

GALERIE FOTO (8)

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga este ilegal de sexy. Imediat ce temperaturile din termometre au crescut, vedeta a renunțatla textilă și și-a încântat fanii cu poze incendiare de pe marginea piscinei. Fotografiile au strâns mii de reacții pozitive și aprecieri din partea internauților.

Elena Ionescu, apariție incediară

Fosta solistă a trupei Mandinga nu se sfiește să își arate corpul de invidiat. Elena Ionescu, deși a trecut printr-o sarcină se menține extraodinar de bine și cu orice ocazie pozează provocator și sumar îmbrăcată. De această dată, o fotografie de pe marginea piscinei a făcut furori printre internauți.

Elena Ionescu a publicat o poză în care apare îmbrăcată doar într-un costum de baie minuscul, care îi lasă formele voluptoase la vedere. Costum de baie este alcătuit din două piese și este colorat în alb și negru cu detalii aurii. Elena Ionescu poate lejer să concureze cot la cot cu celebrele surori Kardahian datorită formelor ei parcă sculptate.

💋 in sfarsit varaaaaa!„, a scris Elena Ionescu în descrierea fotografiei.

Super sexy și frumoasă❤️❤️❤️”,”Sunteți foarte frumoasă 😍😍”,”Ești superbă! Bombaaa„, au fost doar o mică parte dintre reacțiile internauților.

Amintim că Elena Ionescu a trecut printr-o transformare hormonală odată cu participarea în emisiunea Survivor România și că multe luni s-a luptat cu kilogramele în plus. Din fericire, eforturile ei au fost răsplătite, iar acum artista se poate bucura de o siluetă fără cusur. Iată o GALERIE FOTO cu cele mai sexy ipostaze în care s-a fotografiat vedeta în ultima perioada:

Ce a declarat Elena Ionescu despre un posibil iubit

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, Elena Ionescu este o femeie singură care se focusează pe creșterea copilului ei. Vedeta a declarat că nu exclude o posibilă relație care se poate ivi și a povestit cam cum ar trebui să arate cel ce îi va fi iubit.

Mă mai iubește și pe mine din când în când cineva. Un bărbat inteligent, asta face pe toate în general, să știe să se descurce din toate punctele de vedere. Să nu fie foarte frumos că și frumusețea asta este trecătoare și sufletul este mai important decât frumusețea, am ajuns la concluzia asta. Vreau să fie un om sufletist, un om cu credință, să aibă niște principii, că despre asta este vorba.„, a povestit Elena Ionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: