Redactia.ro
Home » Monden » Elena Matei și Cătălin Amarandei, adevărul despre finala Chefi la cuțite. Ce părere au cei doi învinși despre meritul Narcisei Birjaru

Elena Matei și Cătălin Amarandei, adevărul despre finala Chefi la cuțite. Ce părere au cei doi învinși despre meritul Narcisei Birjaru

GALERIE FOTO (2) Elena Matei și Cătălin Amarandei, adevărul despre finala Chefi la cuțite

Elena Matei și Cătălin Amarandei, adevărul despre finala Chefi la cuțite. Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite s-a terminat, iar Narcisa Birjaru a fost marea câștigătoare care a plecat acasă cu 30.000 de euro. Concurenta s-a luptat în finală cu Elena Matei și Cătălin Amarandei. Invitați în emisiunea lui Dan Capatos, cei doi au vorbit despre finala reality show-ului, spunându-și părerea despre câștigătoare.

Elena Matei și Cătălin Amarandei, adevărul despre finala Chefi la cuțite. Ce părere au cei doi învinși despre meritul Narcisei Birjaru

Elena Matei și Cătălin Amarandei, adevărul despre finala Chefi la cuțite. Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite, învingându-i pe Elena Matei și Cătălin Amarandei. Decizia celor trei chefi i-a nemulțumit atât pe foștii concurenți, cât și pe telespectatori, unii fiind de părere că finalul echipei lui Florin Dumitrescu, Cătălin, ar fi meritat să câștige marele premiu.

Invitați în emisiunea Xtra Night Show, Elena Matei și Cătălin Amarandei au vorbit despre situația dificilă care s-a creat în urma acestei decizii. Cei doi au declarat că părerile sunt subiective și că fiecare avea câte un preferat în concurs, motiv pentru care s-au creat anumite tabere. Deși au fost învinși de Narcisa Birjaru, Elena și Cătălin au fost extrem de diplomați la adresa acesteia, menționând că jurații au făcut cea mai bună alegere. „Fiecare are preferatul lui. S-au format tabere. Sunt împărțite părerile. Oricum lumea nu o să fie niciodată mulțumită”, a spus Elena Matei.

Cătălin Amarandei este de părere că cei 11 dintre cei mai buni chefi au știut cel mai bine cine a gătit cea mai bună mâncare, așa că nu pune la îndoială alegere lor. „Odată ce am fost judecați de un juriu avizat în domeniu, de bucătari cu experiență… Finala o joci împreună cu echipa. Ce fel de finală ar fi dacă nu te ajută echipa. Dacă ajungi în finală depinzi de echipă”, a spus Cătălin Amarandei.

Nemulțumiri după finala Chefi la cuțite

Câștigătoarea marelui premiu Chefi la cuțite 2021 este Narcisa Birjaru, în vârstă de 24 de ani. Cu toate astea, telespectatorii și unii concurenți ai emisiunii nu au văzut cu ochi buni această decizie. Ștefan Borleanu a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își exprima nemulțumirea despre premiul câștigat de Narcisa, susținând că aceasta nu merita să plece acasă cu marele premiu. ”Îmi pare rău să vă contrazic, Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show.(…)Câștigul cel mai mare a fost altul, am legat prietenii cu niște oameni speciali de la care cu siguranță am ce să învăț!”, este mesajul lui Ștefan Borleanu postat pe Instagram.

Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru a devenit prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite, făcând-ul extrem de mândru pe Cătălin Scărlătescu care a declarat că după ce își va deschide restaurantul mult visat, Narcisa se va număra printre angajații săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: