Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea a plecat din Costa Rica

Elena Udrea a plecat din Costa Rica

Elena Udrea a plecat din Costa Rica

Elena Udrea a plecat din Costa Rica și a ajuns în Europa. Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru spune că acum câteva zile, Udrea și-a informat prietenii că va pleca la Londra.

Surse apropiate Elenei Udrea au declarat pentru Mediafax că aceasta a plecat din Costa Rica către Europa și că ultima destinație a ei este Londra.

„Din informaţiile noastre – în sensul că nu a vorbit cu nimeni, din ce ştim noi – ea trebuia să se îmbarce pentru Londra. Ea trebuia să se îmbarce pentru Londra şi să se întoarcă în Costa Rica. Dar faptul că poza a surprins-o împreună cu mama şi copilul ei a schimbat planul de acum 2-3 zile. (…) Din punct de vedere al legii din Costa Rica, ea nu are voie să se întoarcă în ţara de origine. (…) Din zvonurile din Costa Rica ce ştiu eu, intenţia ei nu mai era să stea (în Costa Rica, n.r.). Intenţia ei era să renunţe la aplicaţia de refugiu şi să întoarcă în România. Asta în ideea în care ea spune că nu mai are nicio treabă cu legea şi nici că cei din. România i-ar pregăti ceva gen Radu Mazăre, să scoată din sertare nu ştiu ce. (…) Dacă este în avionul de Londra, vă dau scris că se întoarce în Costa Rica”, a declarat omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, apropiat al lui Udrea şi care a trăit mai mulţi ani în Costa Rica.

Elena Udrea a plecat din Costa Rica

Aceste precizări au venit după ce postul de televiziune Antena 3 a difuzat niște imagini cu Elena Udrea într-un avion.

Elena Udrea se află în Costa Rica de la începutul anului 2018

Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, (odată cu Alina Bica) în Costa Rica din 3 octombrie, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.

Cele două au fost ulterior eliberate. Acest lucru se întâmpla în preajma Crăciunului.Asta după decizia CCR privind completurile de 5 judecători.

Citește și: Telenovela Neymar este departe de a se fi terminat