Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea are coronavirus! Care este starea ei

Elena Udrea are coronavirus! Care este starea ei

Elena Udrea, dezvăluri din timpul sarcinii în Costa Rica

Elena Udrea a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit wowbiz.ro, starea sa este una bună și se află în autoizolare, conform protocolului.

Elena Udrea are coronavirus! Care este starea ei

Fostul deputat Elena Udrea are coronavirus. Potrivit unor surse wowbiz.ro, deși s-a infectat, Elena Udrea se află într-o stare bună de sănătate și așa cum prevede legislația, s-a autoizolat până în momentul vindecării.

A fost sau nu Elena Udrea amanta lui Traian Băsescu

În cariera sa de politician, Elena Udrea a fost un subiect mereu în atenția presei. Au fost zvonuri precum că ar fi fost amanta fostului președinte al țării, Traian Băsescu. În cadrul emisiunii ”40 de întrebări”, de la Kanal D, Elena Udrea a negat această informație.

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și, de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă. Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Pentru că tot ce am realizat eu în cariera mea politică, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu. Deci este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost una extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar, sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Basescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot”, a declarat Elena Udrea.

Cum explică Elena Udrea gestul cu degetul pe nas

În perioada când Elena Udrea a intrat și în atenția oamenilor legii, cercetată fiind pentru corupție, un gest al său a fost destul de dezbătut: punerea degetului pe nas. Mulți l-au considerat un semn pentru cineva anume. Ceea ce s-a confirmat. Mai exact, tot la emisiunea ”40 de întrebări”, Elena Udrea a precizat că era un mesaj pentru soțul ei  de atunci, prin care îi dădea de înțeles că este bine. Gestul era inspirat din relația marii cântărețe Celine Dion cu soțul său.

”Așa cum am spus și la acea vreme, gestul l-am făcut unei persoane dragi mie. Partenerul meu de la acea vreme era acasă și mă urmărea și mi-a scris pe telefon ”te văd la televizor”. Era un gest pe care-l stabilisem cu mult înainte și era copiat de la Celine Dion și soțul ei. Ei conveniseră ca atunci când erau în public și departe unul de celălalt își făceau acest gest și am ținut să procedăm la fel. Și atunci m-am întors să-i fac gestul acesta să știe că sunt bine, împotriva a tot ceea ce sevedea și se spunea la televizor. Era ceva atât de simplu, când mă uit la ce conotații, cum au analizat specialiștii ”de ce a făcut Udrea semnul?” cum se întreabă și astăzi, dar oare e adevărat  că a vrut să spună nu știu ce. Era atât de simplu, cum nimeni nu-și putea imagina, un semn făcut cuiva drag care se uita la televizor și voia să știe că sunt bine”, a povestit Elena Udrea.

Elena Udrea a revenit în România în anul 2019, din Costa Rica, acolo făcând închisoare două luni în dosarul Gala Bute. În luna mai 2020, Elena Udrea a scăpat de dosarul Microsoft, dar mai are încă trei: Gala Bute, Hidroelectrica și finanțarea campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu din 2009.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: