Redactia.ro
Home » Știri » eMag amendat de ANAF? Reacția reprezentanților platformei la acuzațiile CEL.ro

eMag amendat de ANAF? Reacția reprezentanților platformei la acuzațiile CEL.ro

GALERIE FOTO (2) eMag amendat de ANAF? Reacția reprezentanților platformei la acuzațiile CEL.ro

eMag amendat de ANAF? Platforma eMag ar fi fost amendată de către ANAF pentru că a folosit între ianuarie 2018 și iunie 2019, marca înregistrată CEL.ro.

eMag amendat de ANAF? Reacția reprezentanților platformei la acuzațiile CEL.ro

eMag, cel mai mare magazin online din România, deținut de grupul Dante Internațional se află în plin scandal cu marca înregistrată CEL.ro. Potrivit unor surse, platforma online eMag, ar fi fost sancționată de ANAF pentru că a folosit în ianuarie 2018-iunie 2019, marca înregistrată CEL.ro.

Potrivit unui comunicat prezentat de CEL.ro, eMag a încălcat prevederile articolului 6,din legea nr.158/2008, privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă. Prin metode SEO și profitând de autoritatea pe care oa re în motoarele de căutare a reușit să aducă o pagină din site-ul său neavând vreo legătură cu marca CEL.ro în motorul de căutare Google.

Anunțul publicitar folosit de eMag

Cauti www cel ro? Descopera Oferta-eMag.ro

https://www.emag.ro/search/www+cel+ro

Cumpara www cel ro online pe eMAG.ro. ⭐ Profita acum de prețuri avantajoase ✅. Gasesti mai mult decat crezi! Comanda și ai livrare și retur.


Reacția celor de la eMag la acuzațiile CEL.ro

eMag a revenit cu o reacție oficială, în urma anunțului CEL.ro, în care se spunea că eMag a fost sancționat de ANAF. eMag susține însă,că platforma nu a fost amendată de ANAF și nici nu a folosit practici înșelătoare.

Este vorba de un conținut generat de utilizatori, care este indexat de Google conform regulilor platformei de căutare și bunelor practici din industrie: cuvintele și expresiile căutate de clienți pe eMAG.ro sunt indexate automat în motorul de căutare Google. Indexările automate în Google nu sunt publicitate plătită. eMAG a acționat întotdeauna conform acestor regulil și bune practici si va contesta adresa formulată”, se arată în răspunsul eMag.

Mai mult, CEL.ro, susține că eMag a profitat de reputația lor pentru a crea confuzii în rândul publicului și pentru a obține foloase necuvenite.

Cel.ro s-a înființat în 2004, și este cel mai mare magazin online 100% românesc și cu o cifră de 266.299.913 lei cifra de afaceri în 2018.

Citeste si:Melania Trump, umilită. Cu ce a gafat-o la un eveniment recent?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: