Redactia.ro
Home » Sport » Emma Răducanu, noua stea a tenisului. Ce note mari are la școală!

Emma Răducanu, noua stea a tenisului. Ce note mari are la școală!

Emma Răducanu face furori cu performanța ei în tenis, la Wimbledon. Jucătoarea britanică de origine română are grijă, totuși, să aibă rezultate foarte bune și la școală. Profesorii au doar cuvinte de laudă la adresa tinerei în vârstă de 18 ani.

Emma Răducanu, noua stea a tenisului. Ce note mari are la școală!

Emma Răducanu este noul nume din tenis, de origine română, care impresionează cu performanța sa sportivă. De curând, tânăra în vârstă de 18 ani, a eliminat-o pe Sorana Cîrstea de la Wimbledon și a ajuns pentru prima dată în optimile de finală ale unui turneu de Grand Slam. Dar, pe lângă toate acestea, Emma Răducanu ia și note foarte bune la școală.

Emma Răducanu învață la Newstead Wood School,  unde a reușit să ia trei note de 9 și patru note de 8 la examenele GCSE. Trebuie să mai afle rezultatele de la matematică şi economie. Chiar și directorul unității de învățământ are de spus doar cuvinte înălțătoare la adresa tenismenei. Anume că este foarte silitoare.

„Din clasa a 7-a a muncit din greu, a fost sârguincioasă şi nu ai fi ştiut că în acelaşi timp este un superstar de tenis în devenire. Părinţii ei au fost în spatele ei tot timpul cu tenisul şi cu şcoala şi s-au asigurat că randamentul la școală nu scade. Părinții ei știu importanţa educaţiei. Încearcă să se asigure că Emma acumulează în toate domeniile vieţii ei, adică şcoala şi sportul, şi că citeşte cărţi şi participă la activităţi extraşcolare organizate de şcoală. Este o persoană multilaterală absolută. Este calmă şi echilibrată la şcoală şi umilă prin faptul că participă la aceste turnee şi apoi se întoarce la şcoală, se aşază din nou alături de colegii ei şi continuă şi pur şi simplu nu ştii că poate săptămâna trecută a fost în Franţa”, a afirmat directorul Alan Blount, potrivit DigiSport.

Emma Răducanu, lăudată de profesoara de matematică

Totodată, Sarah Sword, profesoara Emmei de matematică, i-a trimis chiar un email elevei sale prin care felicitat-o nu doar că a învins-o pe Sorana Cîrstea, ci și pentru că a trecut cu brio examenele.

„Este foarte talentată la matematică, este o elevă cu adevărat talentată. Este foarte activă în clasă în ceea ce priveşte participarea la lecţii, pune întrebări, dă răspunsuri la întrebări şi are o minte foarte ascuţită. Ea va trece cu brio examenele. Nu există nicio îndoială în opinia mea. A reuşit acest echilibru uimitor între studiile sale şi pasiunea pentru tenis. Este pur şi simplu minunată”, a spus Sarah Sword, pentru aceeași publicație.

Tânăra tenismenă se bucură de tot ceea ce i se îmtâmplă în viața ei. ”Am primit câteva emailuri de la profesorii mei. Profesorul de matematică mi-a trimis un mail în care m-a felicitat. Încerc să stau în turneu cât mai mult. Mă bucur de fiecare clipă petrecută pe teren”, a declarat Emma Răducanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: