Redactia.ro
Home » Știri » Emoții pentru un lider liberal. Dă BAC-ul la 42 de ani

Emoții pentru un lider liberal. Dă BAC-ul la 42 de ani

GALERIE FOTO (2) bac

Un candidat mai puțin obișnuit a atras atenția absolvenților de clasa a XII-a, luni, la prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat. La examen as-a prezentat și liberalul Daniel Moroşanu.

Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea a absolvit în urmă cu doi ani Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra, la seral, după ce în anii ’90 a terminat o şcoală profesională de mecanici auto. Daniel Moroşanu este unul dintre cei peste 500 de absolvenţi de liceu din judeţ din promoţiile anterioare înscrişi la examen, informează adevarul.ro.

Daniel Moroşanu, alături de Ludovic Orban

„Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte”

Luni dimineaţă, politicianul a luat loc în bancă, alături de cei mai proaspeţi absolvenţi, la Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra, participând la proba scrisă la Limba şi literatura română. În vârstă de 42 de ani, Moroşanu a declarat că „subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte”.

Liberalul zice că a știut la Limba și literatura română, dar nu știe dacă dă și la facultate. „Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate“, a declarat liberalul.

Între timp, acesta a absolvit şi o şcoală de tehnicieni silvici și pentru a obţine un post în domeniu are nevoie de diploma de bacalaureat.

Trei politicieni care au dat BAC-ul foarte târziu

Câțiva politicieni ajuns în funcții de top, deși nu au reușit să-și ia examenul maturității la momentul potrivit.

Marian Vanghelie

Fostul primar al Sectorului 5 a susținut pentru prima dată acest examen abia în anul 2000, la vârsta de 32 de ani, dar a picat deoarece a fost prins copiind. Un an mai târziu, însă, a reușit să obțină diploma de Bacalaureat.

Traian Igaş

Fostul ministru al MAI a susținut examenul de Bacalaureat la 24 de ani, dar nu își mai amintește decât nota primită la limba și literatura română: 8,50.

Robert Negoiță

Și primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a avut probleme mari cu bacalaureatul, acesta absolvind BAC-ul la vârsta de 31 de ani.

„Eram prea procupat să fac bani, decât să mă ocup de şcoală. Cred că la BAC am avut nota opt…, nu-mi mai amintesc”, spune Robert Negoiţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: