Redactia.ro
Home » Știri » Emoționant! Imaginea cu o mamă care livrează mâncare, alături de cei doi copii ai ei, a ajuns virală

Emoționant! Imaginea cu o mamă care livrează mâncare, alături de cei doi copii ai ei, a ajuns virală

Mamă la metrou care livrează mâncare

Nu este deloc ușor să fii mamă, mai ales în vremuri de pandemie. Este cazul unei tinere de 19 ani , din Rusia care a fost surprinsă în metrou în timp ce livra mâncare, însoțită de cei doi copii ai săi. Femeia a emoționat o lume întreagă și spune că ar face orice să își poată hrăni copiii.

Mamă responsabilă la 19 ani

Lada Koroleva, o tânără de  19 ani și  mamă a doi copii, din Rusia,  a atras privirile tuturor celor din jur, după ce a fost surprinsă la metrou cu o geantă termală în spate, folosită de cei care lucrează pentru companiile de livrat mâncare. Mai mult, era însoțită și de cei doi copii ai  ei, la care era foarte atentă.  Impresionat de scena emoționantă din fața sa, un călător a fotografiat-o și a postat imaginea pe o rețea socială În scurt timp, imaginea a devenit virală, depășind granițele Rusiei.

„De fel nu postez astfel de imagini. În schimb vreau să vă arăt o mamă demnă de tot respectul. Livrează mâncare pentru a își întrețină cei doi copii, pe care îi are alături de ea. Consider că astfel de o femeie merită apreciată în totalitate”, a scris unul dintre internauții care a distribuit-o.

Tânăra mamă își ia copiii cu ea la serviciu deoarece nu are cu cine să îi lase cât ea este plecată.

Face orice numai să își poată lua fiicele cu ea

Pe contul său de Instagram, Lada a publicat mai multe fotografii cu ea și cele două copile ale sale, din timpul serviciului. Sub una dintre imagini, mămica de la metrou a scris:

Masca pe care mă obligă cei de la compania de livrări să o folosesc îmi este foarte mare. Nu cred că mă apără în vreun fel de virus…Are cineva vreo ofertă de muncă la care să fiu plătită cu ziua? Pot să vin să fac curat prin apartamente, să spăl, să gătesc…frec și podele. Fac orice! Singura mea rugăminte este să mă lăsați să le iau pe fiicele mele cu mine. Nu am cu cine să le las. Iubim toți oamenii! Vă mulțumesc!, a scris aceasta.

 

După apariția fotografiei de la metrou, viața tineri mame fotografiate a fost intens dezbătută în presa din Rusia. Se pare că Lada și-a dorit dintotdeauna să fie mamă. A născut prima oară când avea doar 17 ani. Împreună cu soțul ei, s-a mutat din satul natal în Moscova, împotriva dorințelor familiei. Tânăra nu mai are niciun contact cu părinții ei, de aproape doi ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: