Redactia.ro
Home » Monden » Este uluitor! Ce a apărut pe rețelele de socializare ale Mirelei Vaida, după ce a fost atacată cu un bolovan în direct

Este uluitor! Ce a apărut pe rețelele de socializare ale Mirelei Vaida, după ce a fost atacată cu un bolovan în direct

Este uluitor! Ce a apărut pe rețelele de socializare ale Mirelei Vaida, după ce a fost atacată cu un bolovan în direct

Mirela Vaida a trecut printr-un episod traumatizant vinerea trecută! La câteva zile de la incident, rețelele de socializare sunt pline de mesaje. Ce a apărut pe platformele prezentatoarei?

Ce a apărut pe rețelele de socializare ale Mirelei Vaida

Mirela Vaida a fost victima unei tentative de omor! Vineri, 19 martie, în timp ce prezenta subiectele zilei, în direct la ”Acces Direct”, de pe Antena 1, celebra prezentatoare TV a fost atacată de o femeie dezbrăcată, care a încercat să o omoare cu un bolovan.

Ce a apărut pe rețelele de socializare ale Mirelei Vaida! Prezentatoarea nu și-a revenit încă din șoc, însă, la două zile distanță de la momentul care a șocat o țară întreagă, oamenii continuă să-i transmită mesaje de susținere vedetei.

Se pare că fanii acesteia nu o lasă la greu, astfel că, pe toate rețelele de socializare ale Mirelei Vaida, în secțiunea de comentarii, cei din mediul online se întrec unii pe ceilalți în mesaje care mai de care mai frumoase și pline de cuvinte încurajatoare la adresa faimoasei prezentatoare TV.

Mirela Vaida nu i-a uitat nici după incident, căci vedeta a postat un mesaj impresionant pe rețelele de socializare, împărtășindu-și trăirile cu fanii.

”Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii”, a spus Mirela Vaida pe contul de Instagram.

Ce a spus poliție despre incidentul șocant

Imediat după ce au reuși să o mobilizeze pe femeie, producătorii au sunat de urgență la 112, iar autoritățile s-au deplasat la fața locului și au ridicat-o pe femeia care a vrut să o omoare pe Mirela Vaida.

Polițiștii au transmis primul comunicat cu privire la incidentul care a avut loc, atacatoarea fiind reținută și dusă la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București.

”Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au informat oamenii legii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: