Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Eudoxie Yao, regina africană cu posterior de 2 metri. A șocat o lume întreagă

Eudoxie Yao, regina africană cu posterior de 2 metri. A șocat o lume întreagă

Eudoxie Yao este femeia cu cel mai mare posterior din lume. I se mai spune Kim Kardashian de Africa sau Regina Africană, datorită aspectului ei fizic neobișnuit. Nu mai mult de 1, 52 metri are posteriorul său despre care spune că nu a apelat la vreo intervenție estetică. Eudoxie Yao este mândră de ceea ce pare că i-a oferit mama natură.

Eudoxie Yao, regina africană cu posterior de 2 metri. A șocat o lume întreagă

Eudoxie Yao a devenit celebră în toată lumea prin dimensiunea posteriorului său, de aproape doi metri. Tânăra, originară din Abidjan are mii de urmăritori pe rețelele de socializare care spun că a apelat la operațiile estetice. Însă, Eudoxie Yao neagă și susține că mama natură a înzestrat-o cu un astfel de posterior. Ea este mândră de formele sale și nu are de gând să țină o dietă anume, informează DailyMail.

Eudoxie Yao se consideră o femeie sexy și a dezvăluit că și surorile ei au aceleași dimensiuni ca ale ei. Totodată, aflați că Eudoxie Yao are și un iubit, mândru de formele mulatrei, chiar cel pe care-l vedeți în imaginea de mai sus.

„Oamenii sunt șocați când mă văd. Îmi place să mă laud cu ce am și cred despre mine că sunt ultra sexy. Întotdeauna am fost așa. Surorile mele mai mari au fundurile și mai mari decât al meu. Întotdeauna am fost naturală”, a declarat Eudoxie Yao.

Eudoxie Yao announces the arrival of a third Range Rover - Archyde

Eudoxie Yaho: ”Nu am avut nicio operație niciodată în viață”

Deși a încercat să scape de grăsimea de pe brațe, Eudoxie Yao a renunțat și este mulțumită de felul cum arată.

Eudoxie Yao Dragged To filth For Going Under The knife To Do Plastic Surgery (Photos) | LuciPost

”Am încercat să scap de grăsimea de pe brațe, dar totul e 100% natural. Nu țin niciun regim, mănânc tot ce vreau. Nu am avut nicio operație niciodată în viață. În mod normal oamenii care arătă ca mine s-ar acoperi din cap până în picioare. Eu nu vreau să fac asta. Îmi place să-mi arat formele și asta șochează. Așa am devenit cunoscută”, a mai declarat Kim Kardashian de Africa.

Future husband of Ivorian Eudoxie Yao, "plans to run for the presidency of Guinea" - Archyde

Etichete: