Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV Cum se înțelege fiica Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice, iubitul mamei sale? Cum vede Ruxi ideea că actrița se va recăsători

EXCLUSIV Cum se înțelege fiica Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice, iubitul mamei sale? Cum vede Ruxi ideea că actrița se va recăsători

GALERIE FOTO (5) Cum se înțelege fiica Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice, iubitul mamei sale

După o căsnicie de 12 ani, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină s-au despărțit în vara lui 2019. De atunci, actrița și-a refăcutviața și a reușit cu ajutorul terapiei să treacă peste separarea de bărbatul care i-a oferit cea mai mare minune din viața ei, și anume Ruxandra, fiica lor. În exclusivitate pentru Redacția.ro, Ioana a spus cum se înțelege fiica sa cu Cristi Pitulice, iubitul său.

EXCLUSIV Cum se înțelege fiica Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice, iubitul mamei sale? Cum vede Ruxi ideea că actrița se va recăsători

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, iar în prezent, fanii o urmăresc în serialul „Adela’, de la Antena 1. Ioana se declară o femeie fericită și împlinită, mai ales că acum trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice. În 2019, vedeta a divorțat de Alexandru Papadopol după o căsnicie de 12 ani. Atunci, Ioana a trecut prin momente dificile fiind nevoită să treacă mai departe cu ajutorul terapiei.

Din fericire, Ioana a avut-o alături pe fiica sa, Ruxandra, rodul iubirii dintre ea și celebrul actor. Astfel, în prezent, actrița este decisă să se căsătorească cu Cristi, dar nu înainte de a o consulta și pe fiica sa, Ruxi. Actrița a fost cerută în căsătorie iar răspunsul a fost unul afirmativ. Ioana Ginghină a vorbit în exclusivitate pentru Redacția.ro despre relația pe care o are fiica sa cu noul său partener.

Conform acesteia, Ruxandra se bucură foarte mult pentru mama ei, iar la nuntă va fi principala domnișoară de onoare. Mai mult, actrița a dezvăluit că fiica sa se înțelege foarte bine cu iubitul ei, Cristi Pitulice, cu care se va căsători în curând. „Eu sunt fericita, doar daca Ruxandra mea este fericita. Nu exista in viata mea cineva mai important ca si Ruxi. Se bucura pentru mine, se bucura pentru noi si va fi principala mea domnisoara de onoare. Cristi si cu Ruxi se inteleg foarte bine. Chiar suntem o echipa bine inchegata. Acum de exemplu, ei doi sunt cei care pun la cale planurile de vacanta”, a spus Ioana Ginghina.

Cine este iubitul Ioanei Ginghină

În vârstă de 43 de ani, Ioana Ginghină își trăiește a doua tinerețe. Actrița radiază de fericire iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. După ce a devenit o femeie singură, Ioana a fost liberă să iubească din nou. Acum, în viața actriței a apărut un bărbat cu care actrița este decisă să-și unească destinele. Cristi Pitulice este cel care a reușit să-i cucerească inima frumoasei actrițe. Acesta este din Alexandria, dar locuiește în București, având o experiență de peste 14 ani în industria turismului și absolvind două facultăți în acest domeniu. Cristi este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism, oferind consultanță în acest domeniu și de ani buni publică articole despre turism în revistele de profil din România.

Cristi Pitulice, logodnicul Ioanei Ginghina

Atât Ioana Ginghină, cât și noul ei iubit au suferit în urma relațiilor pe care le-au avut, dar speranța și încredere i-au determinat să formeze un cuplu solid acum. Deși nu se știe ziua în care își vor uni destinele, Ioana Ginghină este mai hotărâtă ca niciodată să iubească din nou și să-și întemeieze o familie, având-o alături pe fiica sa, Ruxandra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: