Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV Giulia Nahmany răspunde după ce Dana Budeanu a criticat-o! ”În sinea ei știe foarte bine că nu este adevărat”

EXCLUSIV Giulia Nahmany răspunde după ce Dana Budeanu a criticat-o! ”În sinea ei știe foarte bine că nu este adevărat”

GALERIE FOTO (5)

Giulia Nahmany a răspuns în exclusivitate pentru redactia.ro la comentariile făcute de Dana Budeanu în verdictul postat ieri pe canalul său de Youtube. Celebra actriță susține că părerea Danei nu este cea reală și îi transmite un mesaj foarte important!

Giulia Nahmany răspunde după ce Dana Budeanu a criticat-o! ”În sinea ei știe foarte bine că nu este adevărat”

Giulia Nahmany este o actriță foarte cunoscută în România, fiind foarte mult în atenția publicului după ce a participat la emisiunea ”Ferma” de la Pro TV. Vedeta este foarte implicată în dezvoltarea personală și vrea să-și ajute urmăritoarele să se iubească așa cum sunt pentru că doar așa vor fi fericite.

Militând pentru faptul că acel ”corp perfect” nu există și că femeile ar trebui să se accepte așa cum sunt, Giulia Nahmany i-a atras atenția Danei Budeanu, care a criticat-o aspru în videoclipul postat luni pe canalul său de Youtube. Creatoarea de modă a declarat că actrița nu ar trebui să se fotografieze în costum de baie pe rețelele de socializare, asta pentru că nu are un corp ca cel de model.

Uimită de comentariul făcut de Dana Budeanu, Giulia Nahmany a oferit un răspuns în exclusivitate pentru redactia.ro la criticile aduse de cunoscuta comentatoare.

”Eu cred sincer, că părerea Danei nu este asta cea reală. Eu cred că ea spune asta ca să stârnească discuții pentru că ea în sinea ei știe foarte bine că nu este adevărat și că ultimul lucru pe care ar trebui să-l facem noi ca și femei este să ne criticăm, pentru că acum femeile critică alte femei și nu ar trebui să fie așa. Mă așteptam din partea ei la alt comentariu. Mai bine ar fi spus un bravo, este un exemplu pentru că este o persoană asumată și se iubește cu adevărat și care își îmbrățișează feminitatea indiferent. Despre asta este vorba. Frumusețea nu sta în câte kilograme ai! Ea ce încearcă să spună, că nu sunt frumoasă și că nu ar trebui să mă afișez? Dar Ashley Graham, care este un model internațional de mare succes și nici nu se compară pentru că este mult mai voluptoasă decat mine și are un succes nemaipomenit? Mă bucur că a comentat pentru că înseamnă că mesajul meu ajunge mai departe și că stârnește. As fi vrut de la ea să primesc un altfel de comentariu. În loc să criticăm mai bine să fim unite, pentru că oricum există răutate în ziua de astăzi. Repet, nu cred că asta e părerea ei adevărată. Să nu uite că și ea este mamă la fel ca și mine și tocmai de aceea trebuie să ne sprijinim mai mult, pentru că știm ce înseamnă să fii mamă și să încerci să jonglezi cu toate și în acelasi timp să ai grijă și de tine. Iar eu vorbesc pentru toate acele femei care și-au pierdut încrederea în ele”, a declarat Giulia Nahmany în exclusivitate pentru redactia.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GIULIA NAHMANY (@giulianahmany)

Cum a schimbat-o emisiunea ”Ferma” pe Giulia Nahmany

Giulia Nahmany a fost una dintre concurentele din sezonul trecut al emisiunii ”Ferma”. Actrița a acceptat această provocare pentru a-și depăși limitele și se pare că a reușit aceast lucru, căci ne-a povestit puțin cum a schimbat-o această experiență.

”Mi-am dat seama că de fapt nu avem nevoie de foarte multe lucruri care să ne facă să fim fericiți. Știam acest lucru, dar a venit ca un reminder. Am aflat că de fapt sunt mult mai puternică și că sunt în stare să fac față în anumite situații în care nu credeam, să trăiesc în unele condiții în care nu aș fi trăit și mă bucur pentru că a fost o experiență extraordinară”, a declarat Giulia Nahmany în exclusivitate pentru redactia.ro.

EXCLUSIV Giulia Nahmany răspunde după ce Dana Budeanu a criticat-o! ”În sinea ei știe foarte bine că nu este adevărat”

De asemenea, actrița încearcă să-și influențeze urmăritoarele să se iubească mai mult și să se accepte așa cum sunt, căci doar așa vor găsi fericirea.

”O să fac asta din ce în ce mai mult pentru că îmi dau seama că există o presiunea mult prea mare în societate și în rețelele de socializare. Toată lumea își dorește perfecțiunea întruchipată. Femeile au obsesia asta cu greutatea, cu kilogramele. Chiar dacă ele sunt perfecte așa cum sunt, întotdeauna se bat cu acele ultime kilograme, iar eu vin și spun stop! Gata cu dietele, gata cu autosabotajul, gata cu frustrările astea adunate! Hai să ne iubim așa cum suntem și atunci totul devine mult mai armonios. Trebuie să se accepte așa cum sunt și să se iubească așa cum sunt într-un mod autentic, pentru că atunci când te iubești cu adevărat, atunci esti în stare să iei și cele mai bune decizii pentru tine, pentru corpul, mintea și sufletul tău. Pentru că totul este interconectat”, a mai declarat Giulia Nahmany.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: