Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV Interviu cu Dana Săvuică. Cum reușește să viziteze atâtea țări: „Călătoriile au devenit cumva o meserie”

EXCLUSIV Interviu cu Dana Săvuică. Cum reușește să viziteze atâtea țări: „Călătoriile au devenit cumva o meserie”

EXCLUSIV Interviu cu Dana Săvuica. Cum reușește să viziteze atâtea țări: „Călătoriile au devenit cumva o meserie”

Dana Săvuică ne-a obișnuit cu fotografiile superbe din călătoriile sale, iar acum ne-a răspuns și la câteva întrebări despre stilul ei de viață din ultimul timp. Iată cum reușește aceasta să călătorească în atât de multe țări!

Dana Săvuică: ”Călătoriile au devenit cumva o meserie”

Dana Săvuică este una dintre cele mai apreciate vedete din România, fiind urmărită de mii de oameni în mediul online. Vedeta surprinde în ultima perioadă cu fotografii din cele mai exotice locații, fiind deja o adeptă a călătoriilor. Pentru că iubește atât de mult că viziteze locuri noi și a făcut din acest lucru o meserie, Dana a fost de acord să răspundă în exclusivitate pentru redactia.ro la câteva întrebări.

În ultimii 3 ani te-am văzut vizitând aproape toate continentele, așa că putem spune fără îndoială că a călători a devenit stilul tău de viață. Cum ai ajuns să faci asta?

Este foarte simplu. M-am setat pe ideea că vreau să devin un călător profesionist, un explorator ca să zic așa și atunci, în momentul în care mi-am setat mintea pe acest drum asta s-a și întâmplat. Încet, încet am prins atenția agențiilor de turism și au început să mă invite în infotrip-uri, adică sunt sunt excursii de informare. Deci practic sunt ca persoană publică, sau influencer sau cum vreți voi să mă numiți, plec pe o destinație și încep să promovez acea destanție, resort-urile, tradițiile ce poți să faci acolo, activitățile și așa mai departe. Eu transmis mesajul acesta mai departe urmăritorilor mei de pe rețelele de socializare, dar și prin colaborările mele cu diverse emisiuni, transmit mesajul că a călători este una dintre cele mai frumoase și cele mai plăcute bucurii ale vieții, care te face să te și dezvolți personal, pentru că îți oferă și o altă perspectivă a vieții.

În momentul de față, călătoritul a devenit și o sursă de venit pentru tine?

Nu pot să spun că a devenit neapărat o sursă de venit. Singurul lucru care se întâmplă este că plec în aceste excursii care sunt acoperite ca și costuri de către agenția respectivă, dar practic asta este o muncă, deci nu mă duc la relaxare, deci pur și simplu eu filmez, pozez, informez publicul, fac live-uri și atunci este o muncă, care este recompensată prin aceste destinații în care plec eu. Dar așa să-mi bagi cineva bani în buzunar, momentan nu.

”De obicei plecăm în grupuri organizate”

Cine te însoțește în toate aceste călătorii?

De obicei plecăm în grupuri organizate. Suntem mai mulți, jurnaliști, persoane publice, influenceri de fashion, de travel, de lifestyle. Și acum de exemplu, maine dimineață plec pe un zbor charter Tarom spre Madeira prin agenția Eturia și suntem 15 inși care pleacă în acest infotrip, fiecare vom promova destinația Madeira după feeling-ul lui și după target au ca și urmăritori și după felul în care își conduc ei viața.

Ce nu-ți lipsești niciodată din bagajul de călătorie?

Depinde foarte mult de destinație. Dacă merg în zone unde mă concentrez pe mare, ocean, plajă și soare, plec cu foarte multe costume de baie la mine, schimb cel puțin două pe zi, ochelari de soare, pălării, produse dermato-cosmetice cu SPF ridicat și bineînțeles cu gadgeturi, telefonul, selfiestick-ul și așa mai departe.

Ce destinații urmează pe lista? Unde îți dorești foarte mult să ajungi? Care este următoarea ta vacanță?

Sunt anumite continente nebifate, cum ar fi Australia sau țări precum Peru, Chile, Cuba. E clar că planeta aceasta este atât de ofertantă și atât de mare că nu am reușit să o văd pe toată, să o cuprind pe toată, dar cel puțin în vara asta sigur voi mai bifa încă câteva insule nedescoperite din Grecia și s-ar putea să mai merg încă o dată în Kenya, mi-a plăcut enorm de mult pentru că m-am dus în Safari și am văzut animalele sălbatice trăind în habitatul lor natural. Așa că s-ar putea să mai merg acolo în luna august, când are loc marea migrație dikn Kenya spre Tanzania.

Ce-i sfătuiești pe cei care vor să-ți calce pe urme? Sa facă din călătorit un stil de viață/o profesie?

E greu de răspuns la această întrebare, pentru că fiecare are propriul lui destin, fiecare are propria lui șansă sau noroc în viață. Pentru mine, de exemplu, călătoriile au devenit cumva o meserie dar au plecat de la o pasiune. De când eram mică eu am călători cu părinții mei în misiunile lor diplomatice și probabil asta mi-a deschis apetitul pentru așa ceva, dar iată că mi-au trebuit o grămadă de ani ca să ajung la performanța asta să fiu invitată să călătoresc prin aceste infotripuri. Cred că prin muncă, determinare, ambiție și tranformare a pasiunilor în realitate, astă e sfatul pe care pot eu să-l ofer celor care și-ar dori să facă același lucru ca și mine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: