Redactia.ro
Home » Știri » Experiență șocantă trăită de un pasager al companiei Ryanair. A cerut un sandwich, iar când l-a primit nu i-a venit să creadă ce a văzut

Experiență șocantă trăită de un pasager al companiei Ryanair. A cerut un sandwich, iar când l-a primit nu i-a venit să creadă ce a văzut

GALERIE FOTO (2)

Călătoria la clasa business este adesea percepută ca un simbol al luxului și confortului, oferind servicii superioare și beneficii exclusive pentru un cost suplimentar față de biletele standard. Cu toate acestea, nu toate companiile aeriene îndeplinesc așteptările ridicate ale pasagerilor, iar recent, mai mulți călători au relatat experiențe dezamăgitoare.

Două astfel de cazuri, implicând companiile Ryanair și Japan Airlines, evidențiază discrepanțele dintre promisiuni și realitate. Este esențial ca, companiile aeriene să își revizuiască politicile și să asigure servicii de calitate pentru a menține satisfacția clienților și pentru a-și proteja reputația pe piața competitivă a aviației.

Ryanair și sandwich-ul „business”

Un pasager care a călătorit cu Ryanair pe ruta Londra-Berlin a avut parte de o experiență memorabilă, dar nu în sensul bun al cuvântului. Călătorind la clasa business, acesta a comandat un panini sandwich, așteptându-se la un produs de calitate superioară. În schimb, ceea ce a primit a fost o chiflă simplă, cu doar două felii de șuncă, fără alte ingrediente sau garnituri. Dezamăgit și flămând, pasagerul a decis să facă publică experiența sa pe rețelele de socializare, în speranța că compania aeriană va lua măsuri. Reacțiile la postarea pasagerului au variat de la indignare la amuzament, dar un lucru a fost clar, Ryanair a primit critici dure pentru calitatea serviciilor oferite la clasa business. Acest incident a stârnit o dezbatere largă despre standardele de calitate ale companiilor aeriene low-cost, chiar și pentru clasa business.

„Ryanair Business Panini cu „extra spațiu pentru picioare”. De la Londra la Berlin, genial”, a scris ironic turistul în descrierea fotografiei.

Japan Airlines nu știe ce înseamnă „meniu vegan”

Un alt caz notabil a implicat un pasager vegetarian pe un zbor al companiei Japan Airlines, de la Jakarta la Tokyo. Acesta a solicitat o masă vegană, diferită de cele două mese clasice incluse în prețul biletului. Răspunsul companiei aeriene a fost, însă, departe de a fi satisfăcător: bărbatul a primit o singură banană și două bețișoare chinezești. La masa de prânz, situația s-a repetat, primind o porție de spaghete, în timp ce meniurile standard non-vegane includeau opțiuni mult mai consistente și variate. Pasagerul, Chari Kris, a descris experiența ca fiind șocantă și jignitoare. Incidentul subliniază dificultățile pe care le întâmpină pasagerii cu diete speciale atunci când călătoresc, chiar și la clasa business.

„Mi s-a servit o singură banană. Sincer, destul de șocant. Este puțin jignitor să mi se dea o singură banană în timp ce alții primesc un meniu mult mai consistent și aromat.”, a declarat acesta.

Standardele promise la clasa business

Aceste cazuri ridică întrebări importante despre standardele clasei business în diferite companii aeriene. În mod ideal, călătoria la clasa business ar trebui să ofere scaune confortabile, care se înclină până la 180 de grade, servicii de calitate, mâncare gratuită și servire ireproșabilă. Totuși, experiențele relatate arată că nu toate companiile respectă aceste standarde, lăsând pasagerii dezamăgiți și frustrați.

Reclamațiile publice, mai ales pe platformele de socializare, pot avea un impact semnificativ asupra imaginii unei companii aeriene. În era digitală, experiențele negative se răspândesc rapid și pot afecta reputația unei companii, influențând decizia altor potențiali pasageri. În plus, acestea pun presiune pe companii să-și reevalueze și să-și îmbunătățească serviciile pentru a răspunde așteptărilor clienților.

Răspunsurile companiilor aeriene

Companiile aeriene trebuie să fie proactive în abordarea acestor probleme. În primul rând, este esențial să asigure un standard de calitate constant pentru toate serviciile oferite la clasa business. În al doilea rând, este crucial să răspundă prompt și eficient la plângerile pasagerilor, oferindu-le soluții satisfăcătoare. Nu în ultimul rând, adaptarea la nevoile dietetice speciale ale pasagerilor este vitală pentru a evita incidentele jignitoare și pentru a oferi o experiență de călătorie plăcută tuturor.

Călătoria la clasa business ar trebui să reprezinte un standard de excelență în servicii și confort. Cu toate acestea, experiențele recente ale pasagerilor cu companiile Ryanair și Japan Airlines arată că există încă multe discrepanțe și neconcordanțe în îndeplinirea acestor așteptări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: