Redactia.ro
Home » Sport » FCSB a pierdut cu secundul pe bancă! “E o derută totală!”

FCSB a pierdut cu secundul pe bancă! “E o derută totală!”

Astra - FCSB 2-1

FCSB a pierdut cu secundul pe bancă. Echipa lui Gigi Becali nu a reușit să treacă de Astra, care s-a impus cu 2-1. În minutul 20, Astra deschide scorul prin Valentin Gheorghe, după o gafă uriașă a lui Mihai Bălașa, care a fost deposedat de Alibec. La doar 4 zile după ce a fost certat de patron a greșit din nou. La meciul cu Alashkert, a fost eliminat, iar atunci patronul echipei Gigi Becali i-a transmis că nu va mai vedea terenul. Ulterior l-a iertat și Bălașa a intrat în meciul cu Astra. Gafa făcută în această seară l-a costat. În minutul 40, Andronache l-a schimbat, iar jucătorul a plecat direct la vestiare. După o minute de la golul giurgiuvenilor, FCSB a restabilit egalitatea. Răzvan Oaidă a marcat, șutul său fiind deviat pe lângă portar. În repriza a doua, Denis Alibec înscrie și Astra – FCSB s-a terminat 2-1.

“Mi-am droit victoria. Mă bucur că am câștigat. Și noi am avut jucători noi în teren. Avem jucători cu potențial”, a declarant Alibec, la Digi Sport.

FCSB a pierdut cu secundul pe bancă, iar fostul portar Helmut Duckadam este total nemulțumit de ce a arătat FCSB.

“Este o derută totală la această echipă. Trebuie să ne adunăm cât mai repede. Nu se poate așa ceva”, a spus Helmut Duckadam.

Imediat după meci, giurgiuvenii s-au bucurat la vestiare. Au cântat și au dansat.

Astra Giurgiu – FCSB 2-1

Publicată de Astra Giurgiu pe Luni, 5 august 2019

Tamaș nu a jucat cu FCSB

Gabriel Tamaș nu a jucat în această seară. Deși a devenit jucătorul Astrei, după ce giurgiuvenii au plătit aproximativ 20.000 de euro lui Hapoel, Dan Alexa nu a putut conta pe el. Fundașul de 35 de ani a fost practic blocat, deoarece nu a primit cartea verde. Se pare că tocmai avocații săi care l-au reprezentat în procesul din Israel au făcut acest demers. Ar fi vorba despre 70.000 de lei pe care inițial Hapoel a spus că o va plăti avocaților. Acum, israelienii s-au răzgândit și românul trebuie să achite suma restantă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: